_REVOLUTIONEER JOUW WERVINGSAANPAK

Slimme Wervingscampagnes voor Trainees & Starters

Ontdek de kracht van op maat gemaakte en innovatieve wervingscampagnes voor trainees & starters. Naast een toestroom van jong talent, óók een boost voor jouw employer brand. Meer keuze, snellere resultaten en lagere kosten dan de standaard wervingscampagne. Datagedreven, meetbare resultaten & een vleugje AI.

_DAT IS SLIMMER WERVEN

DAAROM ONZE WERVINGSCAMPAGNE

Meer keuze, sneller resultaat, lagere kosten

Door onze slimme, innovatieve en bewezen aanpak heb jij als organisatie altijd een streepje voor op jong talent. Bereik jouw doelgroep met energieke campagnebeelden op relevante (social media) kanalen met een datagedreven benadering. Alle kandidaten zijn voor jou, dus ook voor eventueel extra in te vullen posities.

Meer diversiteit & inclusie

Een steeds belangrijker topic binnen elke organisatie. Niet alleen presteert een diverse werkvloer beter, het stimuleert ook de creativiteit. Met onze wervingscampagne is diverse groep sollicitanten gegarandeerd.

Een boost voor jouw Employer Brand

Met het enorme bereik van onze wervingscampagnes zorgen we niet alleen voor veel sollicitanten op de korte termijn, maar ook voor het versterken van jouw employer brand. Zo trek jij als organisatie óók in de toekomst veel makkelijker talent aan. Wie je bent als organisatie is namelijk net zo belangrijk voor jong talent als de functie en het aanbod

_ONZE GRENSVERLEGGENDE AANPAK

WERVINGSCAMPAGNES OP MAAT

→ Bij onze wervingscampagnes draait alles om het vangen van jouw unieke verhaal en het transformeren ervan in een onweerstaanbare beleving voor jouw doelgroep.

→ Onze experts brengen jouw employer brand tot leven met overtuigende teksten, in het oog springende visuals en boeiende video’s. De ultieme basis voor iedere succesvolle campagne, of je nu een overheid bent of een commerciele organisatie.

→ We benutten geavanceerde targetingtechnieken en onze uitmuntende kennis van Generatie Z om jouw boodschap precies bij de juiste doelgroep te bezorgen.

→ Zijn we ‘live’, dan blijven onze data wizards jouw campagne continu optimaliseren en vernieuwen op basis van prestatiegegevens. Hier koppelen we campagnedata en websitedata aan elkaar.

→ Of het nu gaat om het werven van enkele kandidaten of het opzetten van een grootschalige campagne, en of je nu techneuten, IT-ers, toekomstig managers of enige andere doelgroep zoekt, onze flexibele aanpak past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan.

→ Samen creëren we een krachtige online aanwezigheid die kandidaten raakt en motiveert. Bereid je voor op een wervingservaring die niet alleen resultaat oplevert, maar ook een blijvende indruk achterlaat.

WERVINGSCAMPAGNES OP MAAT
_WIE ZOEK JE?

WERVINGSCAMPAGNE VOOR JOUW BEHOEFTE

Verken de kracht van wervingscampagnes en hun perfecte aanpassing aan diverse recruitmentbehoeften. Of je nu regelmatig trainees aanneemt, voortdurend op zoek bent naar toptalent of eenmalig een gevarieerde groep starters wilt werven, onze wervingscampagne is de slimme keuze. Ontdek hoe onze aanpak resultaten levert.

 

Wervingscampagne traineeship

Wil je regelmatig nieuwe trainees voor je traineeprogramma? Met onze gegarandeerde doorlooptijd en bewezen trackrecord, hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Of je nu samen wilt werken of alles wilt uitbesteden, onze wervingscampagnes bieden jou altijd een ruime selectie aan getalenteerde trainees.

'Always-on' werving & branding

Sta jij altijd open voor toptalent of heb regelmatig startersfuncties? Wij creëren een wervingsfunnel die jouw werkgeversmerk doorlopend versterkt en elke vacature krachtig aanpakt zodra deze zich aandient. Eenvoudig op en af te schalen en met een gemiddelde wervingstijd van minder dan vier weken, hoef jij met deze 'always on' campagne nooit meer lang te wachten op het perfecte talent.

Gebundelde wervingscampagne

Wil je jouw team versterken met jong talent op verschillende vacatures tegelijk, of ze nu overlappen of uniek zijn? Ontdek hoe één krachtige wervingscampagne het werk voor je kan doen. Profiteer van gerichte en efficiënte werving dankzij onze gecoördineerde aanpak. Bespaar bovendien kostbare tijd en moeite, terwijl je erop kunt vertrouwen dat onze geïntegreerde strategie een breed scala aan gekwalificeerde kandidaten voor je enthousiasmeert.

_RECENTE WERVINGSCAMPAGNES

MET PLEZIER DOOR ONS VERZORGD

Step Image

Traineeprogramma

Provincie Utrecht

Het traineeship van Provincie Utrecht is een tweejarig programma dat een diversiteit aan startersfuncties samenbindt in één overkoepelend ontwikkelprogramma. Een creatieve wervingscampagne die startte met 17 profielen, eindigde in 27 aangenomen trainees dankzij een overvloed aan fantastisch talent.

Step Image

Traineeprogramma

Boels Rental

Boels Rental is het op één na grootste verhuurbedrijf van Europa. Iedereen heeft de oranje machines en materialen wel eens voorbij zien komen, Boels verhuurt immers bijna alles. De wens om toekomstig leiders van de Boels familie aan te trekken, leidde tot een nieuw management traineeship met 6 plekken. Wij verzorgden de wervingscampagne, leverden de trainees én vervulden als bonus 4 extra posities.

Student Factor doet al een aantal jaren de online werving voor onze traineeprogramma's De Toekomst van Brabant en De Data Toekomst van Brabant. Wij werken met veel plezier samen met hen. De campagnes leveren uitstekende resultaten op: veel enthousiaste en goede kandidaten voor onze vacatures. Student Factor weet de juiste mensen te bereiken. En dat is super belangrijk, want goede mensen zijn cruciaal voor een goed traineeprogramma. De samenwerking met Student Factor is erg prettig. Lisanne en Sebastiaan hebben verstand van zaken, denken mee, zijn pro-actief en makkelijk te bereiken. Ze nemen echt werk uit handen. En toen we een keer de werving en selectie moesten omgooien, was Student Factor flexibel en oplossingsgericht. Heel erg fijn om mee samen te werken!
De Toekomst van Brabant
Anke van der Heijden , Projectleider Traineeprogramma bij De Toekomst van Brabant
StudentFactor heeft een wervingscampagne opgezet voor het management traineeship van Calder Holding. Middels prettige communicatie en korte lijnen hebben zij in korte tijd gezorgd voor een overzichtelijke landingspagina, en volop bereik. De nauwe samenwerking heeft gezorgd voor een groot aantal kwalitatieve kandidaten, waarmee we niet alleen onze traineeplekken, maar tevens verschillende andere functies in hebben kunnen vullen. Daarmee hebben ze ruimschoots aan onze verwachtingen voldaan.
Calder Holding
Barbara van Beek , Directeur bij Capabel Onderwijs, onderdeel van Calder Holding bij Calder Holding
StudentFactor heeft voor de regio Rivierenland een succesvolle wervingscampagne verzorgd voor ons regionale traineeship. Daarin hebben ze laten zien over uitstekende kennis van de doelgroep en het opzetten van gerichte wervingscampagnes te beschikken, die leiden tot succes. Kenmerkend voor de samenwerking waren korte lijnen, persoonlijk contact en oprechte interesse.
Regio Rivierenland
Jaap van den Broek , Coördinator Traineeprogramma bij Regio Rivierenland
Mijn ervaring met het werken met Student Factor is alom positief. Vanaf het moment van de kennismaking heb ik het gevoel gehad dat ik met een professionele en kundige organisatie te maken had. Het team van Student Factor is gedreven en elk teamlid is een specialist op zijn of haar vakgebied binnen campus recruitment en employer branding. Werken met Student Factor betekent dat je open moet kunnen staan voor eerlijke feedback over je organisatie, want die krijg je absoluut. De eerste keer is dat misschien confronterend, maar het is duidelijk dat Student Factor vooral jou als organisatie/werkgever wil helpen om jezelf zo goed mogelijk te profileren op de arbeidsmarkt.
RichtingZuid
Jorine van der Steen , Coördinator Traineeprogramma bij RichtingZuid
Super tevreden over onze plezierige samenwerking met StudentFactor.  Ze hebben in korte tijd een mooie wervingscampagne voor ons traineeship ontwikkeld. De campagne heeft in een lastige arbeidsmarkt geleid tot heel veel sterke kandidaten. Dit overtrof onze verwachtingen. Het team van StudentFactor heeft veel kennis en ervaring met de doelgroep. Ze denken mee, zijn proactief, makkelijk te bereiken en oplossingsgericht. En wanneer iets niet kon, zorgden zij ervoor dat het wel kon. Heel erg prettig.
Provincie Utrecht
Klaske Sikkes , Programmamanager Traineeship bij Provincie Utrecht

Laten we kennismaken

Wil jij zo’n fantastische hoogopgeleide starter of trainee die kwaliteit en drive meebrengt? Of wil je juist van gedachten wisselen over hoe onze datagestuurde wervingscampagnes jou niet alleen supervoordelig meerdere starters of trainees opleveren, maar als bonus ook je employer brand een boost geven? Laten we een videocall opzetten, we zijn benieuwd naar jouw ideeën, doelen, behoeften en dromen!

Neem contact op → Aanmelden vacature →