_STUDENT INHUREN?

SLIM INHUREN VAN HOOGOPGELEIDE STUDENTEN

_WE WERVEN STUDENTEN VOOR TOFFE MENSEN VAN PRACHTIGE MERKEN

_HOE WIJ WERKEN

DAAROM VINDEN WE ALTIJD SNEL JOUW IDEALE STUDENT

15 jaar specialist in campus recruitment

Generatie-Z werf je op hun eigen manier, ver verwijderd van traditionele recruitment. Met 15 jaar ervaring in campus recruitment blinken we uit in kennis van deze doelgroep én hun candidate journey. Dat gebruiken we.

Recruitment via social media

De beste kandidaten komen niet zelf naar jou toe. Daarom werven wij online, daar waar de doelgroep is, om hen met onze social recruiting campagnes te verleiden, van eerste contact tot sollicitatie. =

Extra slim met DATA en AI

We superchargen ons team van recruitment specialisten met DATA en AI technologieën. Van datamodellen voor onze werving tot voorspellende heatmaps bij de opmaak van advertenties. Data wijst de weg.

_TALENT OP DE MANIER DIE BIJ JOU PAST

STUDENTEN GEZOCHT? STUDENT INHUREN VIA STUDENT FACTOR

Als je bedrijf groeit of een collega langere tijd wegvalt, heb je behoefte aan een flexibele personeelsoplossing. Een oplossing die er snel staat. Waar je op kunt bouwen. Maar die jou in controle houdt. Wij helpen je aan de inhuur van hoogopgeleide studenten met kennis en drive, die samen met jou resultaten willen behalen.

 

Flexibel inzetbare student inhuren

Heb je regelmatig extra inzet nodig, maar niet op vaste dagen of tijden? Wil je een student inhuren, maar diens inzet eenvoudig op of af kunnen schalen? Huur dan een van onze flexibel inzetbare studenten in. Een kwalitatieve oplossing zonder risico en met maximale flexibiliteit.

Structureel inzetbare student inhuren

Heb je voor een langere periode een student nodig die voor jou door het vuur gaat? Of wil je jouw team snel uitbreiden met een talentvolle medewerker, zonder gelijk zelf iemand in dienst te nemen? Kies dan voor het inhuren van een student voor een vaste periode.

_MEER DAN UITSTEKENDE STUDENTEN INHUREN

Waarom klanten met ons werken

We zijn een modern team met ieder een eigen specialisatie, van creatives, employer branding en data, tot digital marketing en traditionele recruitment.

→ Onze social recruiting combineren we met een ijzersterk netwerk onder studenten en studieverenigingen.

Werving van de studenten die jij in wilt huren, doen we altijd uit jouw naam. We geloven namelijk niet in geheimzinnigheid, maar in authenticiteit en vooraf duidelijk zijn naar kandidaten over bedrijf, cultuur, opdracht en voorwaarden.

Adviseren doen we gevraagd en ongevraagd, maar altijd vanuit één doel: succesvol zijn voor jou.

→ Wanneer we jouw zoektocht naar jouw student om in te huren ook starten, we begrijpen dat snelheid en kwaliteit altijd belangrijk zijn en handelen daar dus naar; van een razendsnelle start van de werving, tot de wijze waarop we met kandidaten omgaan.

Waarom klanten met ons werken
Al jaren werk ik naar volle tevredenheid samen met Student Factor. Dat er een vast contactpersoon beschikbaar is waardeer ik sterk. Het team is in staat om zich goed in te leren in de Automotive branche en de werkzaamheden van ons team. Door het structurele en constructieve overleg dat ik heb, weten ze telkens weer kandidaten te vinden met de juiste competenties. Dat is erg knap gezien de geringe relevante werkzaamheden die deze kandidaten hebben voor de functies die in mijn team beschikbaar zijn.
Bosch Automotive Aftermarket
Tom Becks , Manager Business Development Benelux bij Bosch Automotive Aftermarket
StudentFactor is ingestapt toen Calco nog slechts 40 trainees per jaar wierf en heeft ons met doorlopende wervingscampagnes én de inzet van door hen geworven studenten op een groot aantal onderwijsinstellingen, geholpen om dit op te schalen naar enkele honderden per jaar. De samenwerking met Student Factor is ontzettend prettig. Ze schakelen snel, werken professioneel en zijn altijd bereid om mee te denken om zo onze recruitmentstrategie nog beter te optimaliseren.
Calco
Margot Renes , Manager Recruitment, Marketing & Communicatie bij Calco
Voor het vermarkten van kunstwerken in ons beheer, was ik in verschillende steden op zoek naar kundige vertegenwoordigers. StudentFactor heeft me daarbij uitstekend geholpen. Het contact is persoonlijk en er wordt snel geschakeld, wat voor mij erg belangrijk is. Tegelijkertijd worden er geïnteresseerde en bekwame studenten geleverd. Top!
Modernekunst.nl
Arnoud Bennink , Eigenaar bij Modernekunst.nl
Snellere bemiddeling bestaat niet. Je meldt de vacature aan en daarna komen er op korte termijn kandidaten. Je kiest open en direct wie je wil. Wat een fijne ingang naar veel studenten.
Bosch Siemens Huishoudapparaten
Christ-Jan Akkerman , Head of Customer Interaction Center bij Bosch Siemens Huishoudapparaten
Een innovatieve en open organisatie die werkelijk luistert naar je wensen. Student Factor heeft een duidelijke visie, levert resultaat en ze zijn in staat om op een persoonlijk level zaken te bespreken. Mede daardoor komt het ook tot een concrete en vruchtbare samenwerking.
PRC
Vincent Martina , HRM Adviseur bij PRC
Voor de organisatie van het Bosch Technology Event, onze grootste inhousedag met 250 deelnemende studenten, hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de kennis en kunde van Student Factor. Zij hebben het complete communicatiepakket van promotie, organisatie en nazorg voor het studenten event voor hun rekening genomen. Met name de grote inzet, het meedenken met onze processen en niet aflatende energie waren voor onze organisatie doorslaggevende factoren om ook in de toekomst te kiezen voor Student Factor.
Bosch
Wendy Merkx , Marketing Communicatie manager bij Bosch

_RECENTE BIJBANEN

MET PLEZIER DOOR ONS TEAM VERVULD

Step Image

Sales

Vaartland

Vaartland.nl, dat het breedste aanbod van gangbare occasions in Nederland biedt, was op zoek naar een commercieel talent met passie voor de autowereld. Een talent dat zichzelf verder wilde ontwikkelen in de sales. We optimaliseerde de vacaturetekst, matchte de vraag met geschikte kandidaten en gaven de hiring manager meer dan voldoende keuze aan toptalent. Zo werd deze vacature snel vervuld!

Step Image

(Web)winkel

Cavetown

Wat startte met het idee van een simpele webwinkel voor stoere meubels, ontwikkelde zich al snel tot een goedlopend bedrijf met meer dan 3.000 producten en eigen woonwinkel van 700 vierkante meter. Die snelle groei vraagt om een flexibele schil van betrouwbare medewerkers die over een langere periode flexibel inzetbaar zijn. Zie daar onze hoogopgeleide uitzendkrachten voor magazijn en (web)winkel.

Step Image

Juridisch

RWE Generation NL

RWE Generation NL verzorgt grootschalige energieproductie. Voor de tijdelijke  vervanging van een collega met zwangerschapsverlof, een rechtenstudent met kennis van wetgeving rondom waterstof. Wij vonden snel een passende student, wiens inzet na de beoogde periode, wegens tevredenheid, ook nog eens twee keer werd verlengd.

Laten we kennismaken

Wil jij zo’n fantastische hoogopgeleide student die je werk uit handen neemt? Of wil je juist van gedachten wisselen over hoe ons efficiënte proces voor het werven en inhuren van studenten ook jou veel tijd en gedoe zal besparen? Laten we een videocall opzetten, we zijn benieuwd naar jouw ideeën, doelen, behoeften en dromen!

Neem contact op → Aanmelden vacature →