_TALENT MET DE WOW FACTOR

STARTER GEZOCHT? DE SLIMSTE
STARTERS EN TRAINEES

_WIJ WERKEN MET TOFFE MENSEN VAN MOOIE ORGANISATIES

_HOE WIJ WERKEN

Onze fundamentals voor het werven van starters en trainees

15 jaar specialist in campus recruitment

Generatie-Z werf je op hun eigen manier, ver verwijderd van traditionele recruitment. Met 15 jaar ervaring in campus recruitment blinken we uit in kennis van deze doelgroep én hun candidate journey. Dat gebruiken we.

 

Recruitment via social media

De beste kandidaten komen niet zelf naar jou toe. Daarom werven wij online, daar waar de doelgroep is, om hen met onze social recruiting campagnes te verleiden, van eerste contact tot sollicitatie.

 

Extra slim met DATA en AI

We superchargen ons team van recruitment specialisten met DATA en AI technologieën. Van datamodellen voor onze werving tot voorspellende heatmaps bij de opmaak van advertenties. Data wijst de weg.

 

_TALENT OP DE MANIER DIE BIJ JOU PAST

RECRUITMENT VAN STARTERS EN TRAINEES VIA STUDENT FACTOR

 

 

Eenmalig een fantastische hoogopgeleide starter of trainee

Talentvolle starter of trainee gezocht met frisse ideeën, iemand die kwaliteit levert en jou echt vooruit helpt? Iemand die de potentie heeft om snel grote ontwikkelstappen te zetten? Wij leveren jou deze starter of trainee met onze werving & selectie. Snel, zonder gedoe en uiteraard no cure no pay.

Wervingscampagne voor kleine en grote groepen starters of trainees

Een traineeship waar je een groep ambitieuze trainees voor wilt aantrekken? Of in één keer meerdere talentvolle starters aan jullie team of organisatie toevoegen? Dan is een datagedreven wervingscampagne altijd de beste keuze. Volop kwalitatieve sollicitanten, een boost voor je employer brand en gegarandeerd de laagste cost per hire.

Inhuren van een starter

Talentvolle starter gezocht, maar ben je nog niet klaar voor de stap om zelf iemand in dienst te nemen? Inhuur is dan een slimme tussenstap. Je haalt kwaliteit in huis waarmee je verder kunt bouwen aan jouw bedrijf, maar hebt geen gedoe en blijft flexibel. En zodra jij er klaar voor bent, dan neem je de starter die je inhuurt, gewoon van ons over.

_SAMEN SUPER SLIM STARTERS & TRAINEES WERVEN

Waarom klanten met ons werken

→ We zijn een modern team met ieder een eigen specialisatie, van creatives, employer branding en data, tot digital marketing en traditionele recruitment.

→ Onze social recruiting combineren we met een ijzersterk netwerk onder studenten, studieverenigingen en onderwijsinstellingen.

→ Werving van jouw starter(s) of trainee(s), doen we altijd uit jouw naam. We geloven namelijk niet in geheimzinnigheid, maar in authenticiteit en vooraf duidelijk zijn naar kandidaten over bedrijf, cultuur en voorwaarden.

Adviseren doen we gevraagd en ongevraagd, maar altijd vanuit één doel: succesvol zijn voor jou.

→ Wanneer we de recruitment van jouw starter of trainee ook starten, we begrijpen dat snelheid en kwaliteit altijd belangrijk zijn en handelen daar dus naar; van een razendsnelle start van de werving, tot de wijze waarop we met kandidaten omgaan.

Waarom klanten met ons werken
Student Factor doet al een aantal jaren de online werving voor onze traineeprogramma's De Toekomst van Brabant en De Data Toekomst van Brabant. Wij werken met veel plezier samen met hen. De campagnes leveren uitstekende resultaten op: veel enthousiaste en goede kandidaten voor onze vacatures. Student Factor weet de juiste mensen te bereiken. En dat is super belangrijk, want goede mensen zijn cruciaal voor een goed traineeprogramma. De samenwerking met Student Factor is erg prettig. Lisanne en Sebastiaan hebben verstand van zaken, denken mee, zijn pro-actief en makkelijk te bereiken. Ze nemen echt werk uit handen. En toen we een keer de werving en selectie moesten omgooien, was Student Factor flexibel en oplossingsgericht. Heel erg fijn om mee samen te werken!
De Toekomst van Brabant
Anke van der Heijden , Projectleider Traineeprogramma bij De Toekomst van Brabant
StudentFactor heeft een wervingscampagne opgezet voor het management traineeship van Calder Holding. Middels prettige communicatie en korte lijnen hebben zij in korte tijd gezorgd voor een overzichtelijke landingspagina, en volop bereik. De nauwe samenwerking heeft gezorgd voor een groot aantal kwalitatieve kandidaten, waarmee we niet alleen onze traineeplekken, maar tevens verschillende andere functies in hebben kunnen vullen. Daarmee hebben ze ruimschoots aan onze verwachtingen voldaan.
Calder Holding
Barbara van Beek , Directeur bij Capabel Onderwijs, onderdeel van Calder Holding bij Calder Holding
Student Factor is voor Bosch in Nederland een zeer gewaardeerd gesprekspartner voor de optimalisatie van ons personnel marketing plan. De door Student Factor uitgevoerde opdrachten zijn steeds van hoge kwaliteit, beantwoorden aan de verwachte resultaten en worden steeds in goede samenwerking uitgevoerd. Bosch werkt tot volle tevredenheid al jaren met Student Factor.
Bosch
Frank Leermakers , HR Expert Resourcing, Rewarding & Remodelling bij Bosch
StudentFactor heeft voor de regio Rivierenland een succesvolle wervingscampagne verzorgd voor ons regionale traineeship. Daarin hebben ze laten zien over uitstekende kennis van de doelgroep en het opzetten van gerichte wervingscampagnes te beschikken, die leiden tot succes. Kenmerkend voor de samenwerking waren korte lijnen, persoonlijk contact en oprechte interesse.
Regio Rivierenland
Jaap van den Broek , Coördinator Traineeprogramma bij Regio Rivierenland
Voor het wervingsvraagstuk voor ons Mastership, een traineeprogramma voor jonge financials die bij de overheid aan de slag gaan, hebben wij samengewerkt met StudentFactor. Mede dankzij de campagne die zij hebben gedraaid hebben wij ruim voldoende talent gevonden om alle opdrachten in ons Mastership succesvol in te vullen. Tijdens dit proces werden we door StudentFactor op de hoogte gehouden en kregen we tips over het verbeteren van onze eigen online presentatie. Op de momenten dat wij voor nieuwe opdrachten nog extra kandidaten zochten, konden we zeer snel schakelen en kon de campagne binnen enkele dagen weer opgestart worden en gericht kandidaten leveren. Al met al: een hele fijne samenwerking met een mooi resultaat. Voor de volgende klas zoeken we de samenwerking weer op!
Newpublic
Leanne de Wilde , Recruiter bij Newpublic

Laten we kennismaken

Wil jij zo’n fantastische hoogopgeleide starter of trainee die kwaliteit en drive meebrengt? Of wil je juist van gedachten wisselen over hoe onze datagestuurde wervingscampagnes jou niet alleen supervoordelig meerdere starters of trainees opleveren, maar als bonus ook je employer brand een boost geven? Laten we een videocall opzetten, we zijn benieuwd naar jouw ideeën, doelen, behoeften en dromen!

Neem contact op → Aanmelden vacature →