HomeOver ons

_Jou de potentie geven om te groeien.

default-header

Wie wij zijn? Leuk dat je het vraagt!

Een team enthousiastelingen, dat nog goed weet hoe het is om in jouw schoenen te staan. Daarom vinden we het extra leuk dat we jou nu kunnen helpen. Wij willen je leren kennen, zodat we jou aan een vacature kunnen koppelen die echt bij je past. Want een goede match tussen jou en het bedrijf waar jij aan de slag gaat, dat vinden we het allerbelangrijkste.

Waar wij in geloven

Duidelijkheid

Duidelijkheid vanaf het eerste moment, over de opdracht, het bedrijf en de sollicitatieprocedure. Geen poespas dus en dat is wel zo prettig.

Cultural fit

Jij bent wie je bent, en je past niet overal. Wij matchen jou daarom aan de bedrijfscultuur, het team en de opdracht die echt bij je passen.

Persoonlijk helpen

Of je ons nu liever appt, mailt of belt, je hebt één aanspreekpunt, jouw coach, die voor jou klaar staat. Van vlees en bloed natuurlijk.

Teamwork

Jou aan een functie helpen waar je energie van krijgt, daar worden wij blij van. Daarom helpen we je van A tot Z. Als één team naar jouw aanname.

Onze werkwijze

Je bent op zoek naar een bedrijf waar jij helemaal op je plek zit. Goed dat je ons gevonden hebt! Wij matchen jou met een werkgever die perfect bij jou past. Zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en met plezier naar je werk gaat. Hoe we dat doen? Dat lees je hier.

Lees meer
Onze werkwijze

Ontmoet ons team. Klaar om te vlammen!

Sebastiaan
Sebastiaan
Sebastiaan
Campus recruitment strateeg
Celine
Celine
Celine
Campus Recruiter
Marco
Marco
Marco
Recruitment Marketeer
Lisanne
Lisanne
Lisanne
Project- en communicatielead
Erik
Erik
Erik
Relatiebeheer
Roxane
Roxane
Roxane
Communicatie- en organisatieadviseur

Waar kunnen we je vandaag bij helpen?

Heb je vragen over onze werkwijze, de personen achter Student Factor of kom je er niet helemaal uit met solliciteren? Onze toppers staan voor je klaar. Je bereikt ze via het contactformulier, de chat, whatsapp, telefoon of mail. Aan jou de keuze!

 

"*" geeft vereiste velden aan