_Flexibel zijn

Uitzenden van
studenten en starters

Bij bedrijfsgroei of tijdelijke afwezigheid van een collega is een snelle, flexibele personeelsoplossing cruciaal. Wij bieden, op uitzendbasis, hoogopgeleide studenten en starters met expertise en ambitie, die samen met jou streven naar tastbare resultaten.

_ONZE UITZENDKRACHTEN

DAAR KUN JE OP BOUWEN

Snel en betrouwbaar

Of je nu langdurige toewijding zoekt of je team tijdelijk wilt versterken, wij bieden young professionals met drive en de juiste kwaliteiten. In heel Nederland en natuurlijk in razend tempo.

Flexibel zoals jij het wilt

Extra inzet nodig, maar niet op vaste dagen of tijden? Of juist op zoek naar een talentvolle medewerker voor een vast aantal uren? Onze uitzendkrachten bieden jou de flexibiliteit die je zoekt.

Gewoon lekker simpel

Werkgeverschap, administratieve randzaken en het risico van een zieke medewerker? Geen zorgen, het is allemaal onze verantwoordelijkheid als jij voor een van onze uitzendkrachten kiest.

_SLIM INHUREN

UITZENDBUREAU MET AANPAK OP MAAT

Via onze verschillende uitzendcontracten is het mogelijk om jong talent, op minimaal HBO niveau, in te huren op de manier die bij jouw behoefte past. Heb je behoefte aan flexibele ondersteuning zonder vaste uren maar mét commitment, zoek je een young professional voor een tijdelijk project of heb je behoefte aan snelle teamuitbreiding zonder het risico dat bij direct werkgeverschap hoort? Wij bieden je een uitzendcontract op maat bij het uitzenden van studenten en starters.

Zo bepaal jij altijd zelf de mate van flexibiliteit, het risico dat je wilt lopen en de investering die daar tegenover staat. En als het punt komt dat jij onze uitzendkracht graag permanent aan jouw team toe wilt voegen? Dan hebben wij ons werk goed gedaan en is de de uitzendperiode voor jou de ideale proefperiode geweest. Gefeliciteerd met de teamuitbreiding!

UITZENDBUREAU MET AANPAK OP MAAT
_WIE ZOEK JE?

KIES VOOR UITZENDEN VAN STUDENT OF STARTER

Fulltime, parttime, tijdelijk of meer permanent. Met de keuze tussen een hoogopgeleide student of een hbo/wo starter op de arbeidsmarkt, kies je zelf wat jij nodig hebt.

Inhuren van een student

Zoek jij een marketeer die op de hoogte is van de laatste trends, een nauwkeurige administratieve medewerker of een welbespraakte verkoopmedewerker? Of misschien wel een techneut die CAD tekeningen kan maken? Onze hbo en wo studenten zijn van alle markten thuis, maar één ding hebben ze gemeen: je kunt op ze bouwen. Kun jij zo'n flexibele student goed gebruiken? Kies voor uitzenden bij Student Factor.

Inhuren van een starter

Fulltime beschikbaar en er klaar voor om hun carrière bij jou te lanceren, maar met maximale flexibiliteit en zonder het risico en gedoe dat bij een normaal werkgeverschap komen kijken. Het inhuren van een hbo of wo starter via Student Factor is bovendien de ideale proefperiode, want zodra jij overtuigd bent, neem je de uitzendkracht gewoon van ons over. Dus wil jij jouw team snel uitbreiden met een talentvolle medewerker, zonder gelijk zelf iemand in dienst te nemen? Zoek niet verder.

StudentFactor is ingestapt toen Calco nog slechts 40 trainees per jaar wierf en heeft ons met doorlopende wervingscampagnes én de inzet van door hen geworven studenten op een groot aantal onderwijsinstellingen, geholpen om dit op te schalen naar enkele honderden per jaar. De samenwerking met Student Factor is ontzettend prettig. Ze schakelen snel, werken professioneel en zijn altijd bereid om mee te denken om zo onze recruitmentstrategie nog beter te optimaliseren.
Calco
Margot Renes , Manager Recruitment, Marketing & Communicatie bij Calco
Voor het vermarkten van kunstwerken in ons beheer, was ik in verschillende steden op zoek naar kundige vertegenwoordigers. StudentFactor heeft me daarbij uitstekend geholpen. Het contact is persoonlijk en er wordt snel geschakeld, wat voor mij erg belangrijk is. Tegelijkertijd worden er geïnteresseerde en bekwame studenten geleverd. Top!
Modernekunst.nl
Arnoud Bennink , Eigenaar bij Modernekunst.nl
Ik heb het contact met Student Factor altijd erg fijn gevonden, bedankt daarvoor! De collega's en sfeer bij mijn opdrachtgever vond ik erg leuk, het was een goede match.
Maria van der Krift , Studente Rechtsgeleerdheid
Al jaren werk ik naar volle tevredenheid samen met Student Factor. Dat er een vast contactpersoon beschikbaar is waardeer ik sterk. Het team is in staat om zich goed in te leren in de Automotive branche en de werkzaamheden van ons team. Door het structurele en constructieve overleg dat ik heb, weten ze telkens weer kandidaten te vinden met de juiste competenties. Dat is erg knap gezien de geringe relevante werkzaamheden die deze kandidaten hebben voor de functies die in mijn team beschikbaar zijn.
Bosch Automotive Aftermarket
Tom Becks , Manager Business Development Benelux bij Bosch Automotive Aftermarket

_RECENTE UITZENDOPDRACHTEN

MET PLEZIER DOOR ONS VERVULD

Step Image

Jurisich

RWE Generation NL

RWE Generation NL verzorgt grootschalige energieproductie. Voor de tijdelijke vervanging van een collega met zwangerschapsverlof, een rechtenstudent met kennis van wetgeving rondom waterstof. Wij vonden snel een passende student, wiens inzet na de beoogde periode, wegens tevredenheid, ook nog eens twee keer werd verlengd.

Step Image

(Web)winkel

Cavetown

Wat startte met het idee van een simpele webwinkel voor stoere meubels, ontwikkelde zich al snel tot een goedlopend bedrijf met meer dan 3.000 producten en eigen woonwinkel van 700 vierkante meter. Die snelle groei vraagt om een flexibele schil van betrouwbare medewerkers die over een langere periode flexibel inzetbaar zijn. Zie daar onze hoogopgeleide uitzendkrachten voor magazijn en (web)winkel.

Laten we kennismaken

Wil jij zo’n fantastische hoogopgeleide student die je werk uit handen neemt? Of wil je juist van gedachten wisselen over hoe ons efficiënte proces voor het werven en inhuren van studenten ook jou veel tijd en gedoe zal besparen? Laten we een videocall opzetten, we zijn benieuwd naar jouw ideeën, doelen, behoeften en dromen!

Neem contact op → Aanmelden vacature →