_TALENT MET DE WOW FACTOR

STAGIAIR GEZOCHT?
HOOGOPGELEIDE STAGIAIRES

_WE WERKEN MET TOFFE MENSEN VAN PRACHTIGE MERKEN

_HOE WIJ WERKEN

ONZE FUNDAMENTALS VOOR HET WERVEN VAN STAGIAIRES

15 jaar specialist in campus recruitment

Generatie-Z werf je op hun eigen manier, ver verwijderd van traditionele recruitment. Met 15 jaar ervaring in campus recruitment blinken we uit in kennis van deze doelgroep én hun candidate journey. Dat gebruiken we.

Recruitment via social media

De beste kandidaten komen niet zelf naar jou toe. Daarom werven wij online, daar waar de doelgroep is, om hen met onze social recruiting campagnes te verleiden, van eerste contact tot sollicitatie.

Extra slim met DATA en AI

We superchargen ons team van recruitment specialisten met DATA en AI technologieën. Van datamodellen voor onze werving tot voorspellende heatmaps bij de opmaak van advertenties. Data wijst de weg.

_SLIMME STAGEBEMIDDELING

STAGIAIRES GEZOCHT? SIMPEL GEWORVEN VIA STUDENT FACTOR

Talentvolle hbo of wo stagiair gezocht met frisse ideeën en drive om jou of je team te ondersteunen? Of vertegenwoordig jij HR en wil je de werving van stagiaires binnen jullie organisatie voor eens en altijd goed georganiseerd hebben? Met onze slimme stagebemiddeling kun jij rustig achterover leunen.

 

Eenmalig een fantastische stagiair gezocht

Ben je op zoek naar een talentvolle stagiair met frisse ideeën, iemand die kwaliteit levert en jou echt vooruit helpt? Of iemand die de potentie heeft om na diens stage vast onderdeel van jouw team te worden? Wij leveren jou deze stagiair. Snel en zonder gedoe.

De werving van jouw stagiaires voor altijd goed geregeld

Niet langer last minute op zoek naar stagiaires, leuren met kandidaten of stagiaires van ondermaatse kwaliteit? Wij zetten een bewezen proces op dat efficient verloopt, tijd bespaard en direct de kwaliteit van jouw stagiaires en onboarding verbeterd.

_SAMEN SUPER SLIM WERVEN

Waarom klanten met ons werken

We zijn een modern team met ieder een eigen specialisatie, van creatives, employer branding en data, tot digital marketing en traditionele recruitment.

We combineren onze social recruiting met een ijzersterk netwerk onder studenten, stagecoördinatoren en studieverenigingen.

Werving van jouw stagiaires, doen we altijd uit jouw naam. We geloven namelijk niet in geheimzinnigheid, maar in authenticiteit en vooraf duidelijk zijn naar kandidaten over bedrijf, cultuur, opdracht en voorwaarden.

→ Adviseren doen we gevraagd en ongevraagd, maar altijd vanuit één doel: succesvol zijn voor jou.

Wanneer we jouw zoektocht naar een stagiair ook starten, we begrijpen dat snelheid en kwaliteit altijd belangrijk zijn en handelen daar dus naar; van een razendsnelle start van de werving, tot de wijze waarop we met kandidaten omgaan.

Waarom klanten met ons werken
Na jarenlang zelf de werving & selectie van stagiairs te hebben gedaan wilden we graag een kwaliteitsslag maken en onze processen efficiënter laten verlopen. Met ons nieuwe proces van Student Factor krijgen managers betere kandidaten voor de opdrachten die zij hebben tegen minder tijdsbesteding. Doordat we ruim op tijd weten wie er komt is ook de onboarding beter.
Bosch Transmission Technology
Dirk Hintzen , HR Business Partner bij Bosch Transmission Technology
Normaliter wil BSH selfsupporting zijn op het gebied van werving en selectie van stagiaires. Hoewel we hier zelf al veel kanalen voor inzetten ondervinden we echter duidelijk obstakels om goede en enthousiaste stagiairs binnen diverse afdelingen te vinden. Student Factor heeft deze voor ons weten te slechten en ik ben erg enthousiast over de manier waarop zij onze stageplaatsen al jaren in weten te vullen.
BSH
Erik Weijzig , HR Advisor bij BSH
Voor onze Marketing & Sales-afdeling zochten wij een stagiair(e) die een duidelijke affiniteit met het stage onderwerp heeft. Student Factor heeft ons kandidaten aangedragen met een CV of motivatie waaruit dit duidelijk naar voren komt. Daarnaast zorgt de persoonlijke en laagdrempelige communicatie met Student Factor voor een prettige samenwerking.
Syntegon
Nomad van Bussel , Sales director bij Syntegon
Student Factor doet precies wat je van ze verwacht. Ze begrijpen snel wat voor profiel we zoeken, doen een juiste voorselectie en organiseren een kennismaking. Ze besparen ons hiermee tijd. Bovendien weten goede kandidaten de vacatures goed te vinden dankzij de uitstekende online aanwezigheid.
Bosch Transmission Technology
Caro Roeffen , Global Marketing and Communication Manager bij Bosch Transmission Technology
Student Factor heeft ons succesvol geholpen met de werving en selectie van onze twee stagiairs. De samenwerking met hen is professioneel, tijdig en bovenal erg zorgvuldig verlopen. 
Kiwa
Guus van Schooten , Manager Human Resources bij Kiwa
Na het invullen van het aanvraagformulier volgt een intake gesprek. Op basis van dit gesprek en het aanvraag formulier maakt Studentfactor een vacature waar je zelf nog wel op zou willen solliciteren. Na goedkeuring begint het wervingstraject. De kandidaten worden gedoseerd aangeboden, dat maakt het traject goed planbaar. Als er een geschikte kandidaat gekozen is, handelt studentfactor dit verder af met personeelszaken. Het resultaat is 4 stagiaires / afstudeerders waar we het volste vertrouwen in hebben.
Bosch Transmission Technology
Ralph Bergmans , Teamleider Manufacturing Engineering bij Bosch Transmission Technology

_RECENTE STAGES

Met plezier door ons team vervuld

Step Image

Internationale stage

Dutch Chamber

Dutch Chamber Sweden, gevestigd in Stockholm, zocht via de Nederlandse markt naar vier marketingcommunicatie stagiairs. Wij wisten de juiste kandidaten te vinden en hen te koppelen aan deze internationale stageplaats.

Step Image

Marketing Communicatie

Hoooked

Van het afval van de mode-industrie, nieuwe kleurrijke garens maken, daar begon het verhaal van Hoooked. Dat sloeg aan en om hen (internationaal) te helpen groeien, vroegen zij ons om twee zelfstandige marketing communicatie stagiaires te werven. Een kolfje naar onze hand. Inmiddels zijn beide talenten gestart en zijn ook wij helemaal ‘hoooked’.

Step Image

Computer & Data science

Syntegon

Eens in de zoveel tijd wordt ons gevraagd om een speld in de hooiberg te vinden. Recent kwam zo’n vraag bij ons. Syntegon zocht namelijk een universitaire Data Science stagiair, met uitmuntende programmeerskills in C/C++ én Python. Wij vonden de spelt die zich in het industry 4.0 probleem van Syntegon mag gaan vastbijten.

Laten we kennismaken

Wil jij zo’n fantastische hoogopgeleide stagiair die je werk uit handen neemt? Of wil je juist van gedachten wisselen over hoe ons efficiënte proces voor de werving van stagiaires ook jou veel tijd en gedoe zal besparen? Laten we een videocall opzetten, we zijn benieuwd naar jouw ideeën, doelen, behoeften en dromen!

Neem contact op → Aanmelden vacature →