Fantastische starters, trainees en studenten.
_Talent dat jou helpt groeien.
Vacature aanmelden Contact opnemen

Al 15 jaar vooroplopend in campus recruitment

Student Factor vindt het talent dat perfect past bij jouw behoefte. Met oog voor jullie bedrijfscultuur en dankzij onze beproefde werkwijze nemen we het wervingsproces volledig uit handen. Door onze unieke doelgroepkennis en netwerk weten wij het juiste talent te bereiken en te enthousiasmeren voor startersfuncties, traineeships, bijbanen en stageplaatsen. Door meer dan 15 jaar ervaring met deze jongere doelgroep weten wij exact waar zij voor staan, wat ze belangrijk vinden en hoe ze te bewegen zijn om voor een bedrijf te kiezen.

Ons bewezen trackrecord van succes en tevreden klanten spreken voor zich. Met een speciale aanpak per vacature weten wij altijd het juiste talent te bereiken. Door de inzet van verschillende online kanalen en het adverteren op specifieke doelgroepen zorgen wij voor voldoende en effectieve exposure van jouw startersfunctie, bijbaan of stageplaats. Dit dit onderscheidt ons van een ‘regulier’ recruitmentbureau. Op deze manier weten wij zeker dat we jouw ideale kandidaat snel vinden

Over ons

We helpen toffe organisaties aan starters en trainees

Al jaren werk ik naar volle tevredenheid samen met Student Factor. Dat er een vast contactpersoon beschikbaar is waardeer ik sterk. Het team is in staat om zich goed in te leren in de Automotive branche en de werkzaamheden van ons team. Door het structurele en constructieve overleg dat ik heb, weten ze telkens weer kandidaten te vinden met de juiste competenties. Dat is erg knap gezien de geringe relevante werkzaamheden die deze kandidaten hebben voor de functies die in mijn team beschikbaar zijn.
Bosch Automotive Aftermarket
Tom Becks , Manager Business Development Benelux bij Bosch Automotive Aftermarket

Maak het invullen van jouw vacature onze volgende obsessie

Samenwerking leidt tot magie. We laten heel graag zien hoe we jou aan het beste talent kunnen helpen. Talent dat je de potentie geeft om te groeien. Let’s talk!

"*" geeft vereiste velden aan