_Bekijk onze cases
door heel Nederland

default-header

Cases

Op het gebied van werving & selectie hebben we mooie plaatsingen verzorgd voor onze klanten. Bekijk hieronder een greep uit onze cases. Liever eerst lezen hoe wij werken? Klik dan hier verder.
  • Filter op:
  • Type
Starter
ProfielElectrotechniek - ICT
NiveauWO
PlaatsBoxtel
Aantal1
Om haar hoogwaardige team van engineers uit te breiden was Bosch Rexroth, gevesitgd in Boxtel, op zoek naar een Applicatie Software Architect voor haar specialistische traineeship. Dit universitair opgeleide talent diende sterke communicatie- en software skills te bezitten. Binnen deze schaarse doelgroep wisten wij het juiste talent te vinden én te binden aan Bosch Rexroth!
Starter
ProfielInformatiekunde
NiveauHBO-WO
PlaatsZeist
Aantal1
Voor de uitbreiding van haar team was Kader op zoek naar een enthousiaste en initiatiefrijke Junior Adviseur Informatiebeveiliging. Zelf kregen ze niet het juiste talent gevonden en dus schakelde ze Student Factor in. Na een uitgebreide intake, stelde we een wervende vacaturetekst op en startte we onze zoektocht naar het juiste talent binnen deze schaarse doelgroep. En dat talent vonden we! Kader is een toptalent op het gebied van informatiekunde rijker!
Starter
ProfielIT projectmanagement
NiveauHBO-WO
PlaatsGorinchem
Aantal1
Corbion stond voor de uitdaging om haar IT afdeling uit te breiden met een trainee die zowel de juiste IT als managementskills bezat. Niet alleen moest deze trainee de juiste skills hebben, ook diende deze passie te hebben voor duurzaamheid en perfect in het team te passen. Ondanks dat Corbion nog nooit met trainees gewerkt had en het een erg schaarse doelgroep betrof is het ons door middel van een intensief traject met uitgebreide intake, passende landingspagina en korte lijntjes met zowel hiring managers als kandidaten gelukt om de juiste trainee te vinden en te overtuigen om als trainee bij Corbion aan de slag te gaan.
Starter
ProfielFinance
NiveauWO
PlaatsGorinchem
Aantal1
Corbion stond voor de uitdaging om haar Finance afdeling uit te breiden met een analytische universitair opgeleide trainee. Niet alleen moest deze trainee zowel een finance bachelor als master hebben afgerond, daarnaast diende deze ook passie te hebben voor duurzaamheid en perfect in het team te passen. Ondanks dat Corbion nog nooit met trainees gewerkt had en het een erg schaarse doelgroep betrof is het ons door middel van een intensief traject met uitgebreide intake, passende landingspagina en korte lijntjes met zowel hiring managers als kandidaten gelukt om de juiste trainee te vinden en te overtuigen om als trainee bij Corbion aan de slag te gaan.
Bijbaan
ProfielCommercieel
NiveauMBO-HBO
PlaatsBergambacht
Aantal1
Vaartland.nl was op zoek naar een commercieel talent met passie voor de autowereld die zichzelf verder wilde ontwikkelen in de sales. We optimaliseerde de vacaturetekst, matchte de vraag met geschikte kandidaten en gaven de hiring manager meer dan voldoende keus aan toptalent. Zo werd deze vacature snel vervuld!
Bijbaan
ProfielOnline marketing
NiveauHBO
PlaatsAssen
Aantal1
NJM Media was op zoek naar een bijbaanstudent met kennis van online marketing en specifiek ervaring op het gebied van SEO en Wordpress. Met een uitgebreide intake, pakkende vacaturetekst en nauw contact vonden we de perfecte kandidaat voor deze bijbaan!
Bijbaan
ProfielData student
NiveauWO
PlaatsOppenhuizen
Aantal1
Particulier Co Wilders was met zijn zelf ontworpen duurzame woning in de race om het meest duurzame huis van Nederland te worden. Om de duurzaamheid en zelfvoorzienendheid van zijn woning naar een hoger niveau te tillen was hij op zoek naar een ijverige analytische student met goede kennis van Data en Excel. Wij vonden de perfecte student die Co helpt bij het verder verduurzamen van zijn woning.
Bijbaan
ProfielSales
NiveauHBO
PlaatsGroningen, Eindhoven, Maastricht
Aantal3
Modernekunst.nl heeft een beproefd salesmodel ontwikkeld waarbij het haar kunst onder de aandacht brengt via exclusieve winkels in grote steden. Om dit concept verder uit te bouwen zocht Modernekunst.nl ondersteuning in de vorm van studenten met affiniteit voor persoonlijke sales, die op pad gingen om winkels aan te laten sluiten om kunst te verkopen. We hebben hiervoor drie passende talenten geworven in Groningen, Maastricht en Eindhoven.
Stage
ProfielMarketing, Sales, Economie
NiveauHBO
PlaatsSchiedam
Aantal1
Internship - Global marketing study flowwrapping opportunities bakery market. Binnen korte tijd deze vacature kunnen vervullen. De manager was erg geholpen met een student die voor hem dit marktonderzoek kon uitvoeren en een plan kon opstellen om deze nieuwe markt te betreden.
Stage
ProfielData Science
NiveauWO
PlaatsWeert
Aantal1
Graduation internship Industry 4.0 - Data science algoritms machine data. We recruited a university level student in the field of computer/data science with experience in C/C++ and Python.
Stage
ProfielBusiness
NiveauHBO
PlaatsZwolle
Aantal1
FKJ Trading, gevestigd in Zowlle was op zoek naar een HBO afstudeerstagiair die markt-, product- en klantonderzoek ging doen met betrekking tot een nieuw aircomerk voor Nederlandse- en Belgische markt. Met een persoonlijk contact en korte lijntjes hebben wij deze stagiair snel geworven!
Stage
ProfielBusiness
NiveauHBO
PlaatsAmsterdam
Aantal2
Ivesteringsmaatschappij NPM Capital was voor haar snel groeiende team op zoek naar twee hoogwaardige stagiairs op het gebied van inkoop. Met een uitgebreide intake, aansprekende vacaturetekst en nauw contact met de desbetreffende hiring managers werden de juiste commerciële studenten snel gevonden.
Stage
ProfielWerktuigbouwkunde
NiveauHBO
PlaatsUden
Aantal1
Het lukte Veba MediTemp, gevestigd in Uden maar niet om een geschikte stagiair te vinden die het bedrijf kon ondersteunen bij het optimaliseren van haar vervoersservices onder bijzondere temperatuursomstandigheden. Ze klopte bij ons aan, waarna we aan de slag gingen om zowel de stage als het bedrijf op de kaart te zetten onder chemische studenten. En met succes!
Stage
ProfielTechnische Bedrijfskunde - Logistiek
NiveauHBO
PlaatsHoogezand
Aantal3
Voor haar locatie in Groningen was SCA doorlopend op zoek naar logistieke studenten die het bedrijf konden helpen haar logistieke processen naar een hoger niveau te tillen. Talent dat stevig in diens schoenen moest staan, aan de slag wilde gaan in het noorden van het land en de juiste logistieke inzichten bezat was het devies!
Stage
ProfielMarketing Communicatie
NiveauHBO
PlaatsDen Haag
Aantal2
Hoooked timmert hard aan de weg in de garen markt en is zelfs internationaal actief. Door de snelle groei kwam er een vraag naar stagiairs. Daar lag de uitdaging om dit succesvolle bedrijf bekend te maken onder marketing en communicatie studenten en hen te overtuigen om er stage te willen kopen. Bij een groeiend bedrijf kun je als stagiairs immers veel leren en echt waarde toevoegen. Met de werving van succesvolle stagiairs is deze missie zeker geslaagd.
Deeltijd/Duaal
ProfielBusiness developer
NiveauHBO
PlaatsBarneveld
Aantal20
Bosch Automotive Aftermarket is in de Benelux verantwoordelijk is voor de verkoop van Bosch automaterialen en het exploiteren van garageconcepten zoals Bosch Car Service, AutoCrew en Bosch Workshop Partner. Om haar dienstverlening verder uit te breiden en goed contact te onderhouden met aangesloten garagebedrijven werken zij met business developers in de vorm van deeltijd- en duaal studenten. Wij zijn al jaren verantwoordelijk voor de werving van deze commerciële talenten voor de Bosch locatie in Barneveld, die actief zijn in verschillende regio's. Veel van deze talenten zijn na hun studie nog steeds werkzaam in de organisatie.
Stage
ProfielIT student met kennis van C#
NiveauHBO-WO
PlaatsUtrecht
Aantal2
Zeer specifiek profiel met hoge eisen wat betreft IT achtergrond. Daarnaast moest de stagiair de typische kritische 2at houding hebben. Doordat wij 2at ook op het gebied van employer branding met Natural Talent ondersteund hadden wisten we als geen ander aan welke eisen de kandidaat moest voldoen en konden we snel schakelen met de hiring manager. De juiste stagiair werd dan ook meermaals gevonden.
Stage
ProfielMarketing Communicatie
NiveauHBO
PlaatsStockholm
Aantal4
Dutch Chamber, gevestigd in Stockholm zocht via de Nederlandse markt naar marketingcommunicatie stagiairs. Wij wisten de juiste kandidaten te vinden en hen te koppelen aan deze internationale stageplaats.
Stage
ProfielCommerciële economie, sales
NiveauHBO
PlaatsHoofddorp
Aantal15
Al jaren ondersteunen we Bosch Siemens Huishoudapparaten (BSH), gevestigd in Hoofddorp, bij het werven van commerciële stagiairs voor verschillende stageopdrachten in sales, marketing, communicatie en economie. De uitdaging waar BSH tegenaan loopt is dat haar locatie net buiten de randstad ligt waardoor er erg veel concurrentie is. Deze horde overwonnen wij door het succesvol plaatsen van een veelvoud aan stagiairs.

Bedrijven over succesvolle plaatsingen

Hoewel we zelf veel kanalen inzetten voor werving en selectie van geschikte stagiairs, ondervinden we duidelijk obstakels. Student Factor heeft deze obstakels weten te slechten en onze slageplaatsten ingevuld.
BSH
Erik Weijzig , HR Advisor bij BSH
Na jarenlang zelf de werving & selectie van stagiairs te hebben gedaan wilden we graag een kwaliteitsslag maken en onze processen efficiënter laten verlopen. Met ons nieuwe proces van Student Factor krijgen managers betere kandidaten voor de opdrachten die zij hebben tegen minder tijdsbesteding. Doordat we ruim op tijd weten wie er komt is ook de onboarding beter.
Bosch Transmission Technology
Dirk Hintzen , HR Business Partner bij Bosch Transmission Technology
Snellere bemiddeling bestaat niet. Je meldt de vacature aan en daarna komen er op korte termijn kandidaten. Je kiest open en direct wie je wil. Wat een fijne ingang naar veel studenten.
Bosch Siemens Huishoudapparaten
Christ-Jan Akkerman , Head of Customer Interaction Center bij Bosch Siemens Huishoudapparaten
Student Factor doet precies wat je van ze verwacht. Ze begrijpen snel wat voor profiel we zoeken, doen een juiste voorselectie en organiseren een kennismaking. Ze besparen ons hiermee tijd. Bovendien weten goede kandidaten de vacatures goed te vinden dankzij de uitstekende online aanwezigheid.
Bosch Transmission Technology
Caro Roeffen , Global Marketing and Communication Manager bij Bosch Transmission Technology