_Even voorstellen
Wij zijn Student Factor. Hoppa.

Wie wij zijn? Leuk dat je het vraagt.

Wij zijn een team jonge enthousiastelingen, dat nog goed weet hoe het is om in jouw schoenen te staan. Daarom vinden we het extra leuk dat we jou nu kunnen helpen. Wij willen je leren kennen, zodat we jou aan een stage kunnen koppelen die echt bij je past. Want een goede match tussen jou en het bedrijf vinden we heel belangrijk. 

 

Wat je van ons mag verwachten

Wij houden van laagdrempelige, persoonlijke en open communicatie. Daarom doen niet aan cryptisch omschreven bedrijven en vaag geformuleerde opdrachten. Bij ons zie je waarop en bij wie je solliciteert. Met vragen kun je direct bij ons terecht, of dat nu per e-mail, telefoon, Skype of WhatsApp is. Allemaal prima, jij kiest wat voor jou het beste uitkomt. 

Waar wij elke dag in geloven

Als student ben je misschien nog niet bezig met je eerste baan. Logisch, je studie gaat voor. Toch is het goed om hier tijdens je studietijd al over na te denken, we spreken uit ervaring. Een stage is de uitgelezen kans om binnen te kijken bij een bedrijf en je eerste praktijkervaring op te doen. Zo kun jij beoordelen of dit voor jou een potentiële werkgever of branche kan zijn, of dat iets anders toch beter bij je past.

Contactformulier

Wil je alles uit je stage halen? Wij helpen je.

Laat je gegevens achter via ons formulier en wij nemen contact met jou op! Uiteraard proberen we zo snel mogelijk bij je terug te komen met antwoorden op al jouw vragen.

Vragen over een specifieke stage? Dan is contact opnemen met de desbetreffende stagegoeroe, die je aan de rechterkant van de vacature vindt, waarschijnlijk sneller!

Contactformulier

Check hier al onze stages!