Met het juiste talent is alles mogelijk

Student Factor blinkt uit in campus recruitment en levert hoogopgeleide studenten, starters en trainees, die jou de potentie geven om te groeien. In dienstverlening, service of teamspirit. We werken met fantastische klanten, van kleine start-ups en gemeenten, tot heavy weight bedrijven en regionale samenwerkingsverbanden.

Samen jong talent enthousiast maken voor jouw organisatie, daar worden wij blij van.

Met het juiste talent is alles mogelijk

Yep, we zijn anders. Gelukkig maar.

Data rule-Z

Generatie-Z werf je op hun eigen manier. Daarom gaat onze werving verder dan een groot netwerk. We houden van innovatieve methodes en schromen niet om die te gebruiken. Data rules!

We got this!

We ademen, eten en dromen campus recruitment. Al meer dan 15 jaar helpen we studenten en young professionals aan passende werkgevers. Dus sit back en relax. We got this!

Talenten die knallen

Laten we eerlijk zijn: niet iedereen past bij jullie. Daarom vragen we door, werven we altijd uit jouw bedrijfsnaam en matchen we iedere kandidaat aan zowel je opdracht als bedrijfscultuur. Zo kan ons talent écht knallen.

Samen succesvol

Waar wij in geloven is samenwerking, commitment en openheid. Daarom heb je één aanspreekpunt (van vlees en bloed) waar je dag en nacht bij terecht kunt, en bieden we een uniek model voor onze werving & selectie.

We werken met fantastische klanten

Mijn ervaring met het werken met Student Factor is alom positief. Vanaf het moment van de kennismaking heb ik het gevoel gehad dat ik met een professionele en kundige organisatie te maken had. Het team van Student Factor is gedreven en elk teamlid is een specialist op zijn of haar vakgebied binnen campus recruitment en employer branding. Werken met Student Factor betekent dat je open moet kunnen staan voor eerlijke feedback over je organisatie, want die krijg je absoluut. De eerste keer is dat misschien confronterend, maar het is duidelijk dat Student Factor vooral jou als organisatie/werkgever wil helpen om jezelf zo goed mogelijk te profileren op de arbeidsmarkt.
RichtingZuid
Jorine van der Steen , Coördinator Traineeprogramma bij RichtingZuid
Student Factor is voor Bosch in Nederland een zeer gewaardeerd gesprekspartner voor de optimalisatie van ons personnel marketing plan. De door Student Factor uitgevoerde opdrachten zijn steeds van hoge kwaliteit, beantwoorden aan de verwachte resultaten en worden steeds in goede samenwerking uitgevoerd. Bosch werkt tot volle tevredenheid al jaren met Student Factor.
Bosch
Frank Leermakers , HR Expert Resourcing, Rewarding & Remodelling bij Bosch
De samenwerking met Student Factor is ontzettend prettig. Ze schakelen snel, werken professioneel en zijn altijd bereid om mee te denken om zo onze recruitmentstrategie nog beter te optimaliseren.
Calco
Margot Renes , Manager Recruitment, Marketing & Communicatie bij Calco
Een innovatieve en open organisatie die werkelijk luistert naar je wensen. Student Factor heeft een duidelijke visie, levert resultaat en ze zijn in staat om op een persoonlijk level zaken te bespreken. Mede daardoor komt het ook tot een concrete en vruchtbare samenwerking.
PRC
Vincent Martina , HRM Adviseur bij PRC

Ontmoet ons team. Klaar om voor jou te vlammen!

Erik
Erik
Erik
Accountmanager
Celine
Celine
Celine
Campus Recruiter
Marco
Marco
Marco
Recruitment Marketeer
Lisanne
Lisanne
Lisanne
Project- en communicatielead
Sebastiaan
Sebastiaan
Sebastiaan
Campus recruitment strateeg
Roxane
Roxane
Roxane
Communicatie- en organisatieadviseur

Genoeg over ons. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en waar we je vandaag bij kunnen helpen.

Samenwerking leidt tot magie. We laten heel graag zien hoe we jou aan het beste talent kunnen helpen. Talent dat je de potentie geeft om te groeien. Let’s talk!

"*" geeft vereiste velden aan