_Even voorstellen:
Wij zijn Student Factor. Aangenaam!

default-header

Het ontstaan van Student Factor

Ons moederbedrijf, Natural Talent, is sinds haar oprichting in 2008 uitgegroeid tot een full service campus recruitment bureau, dat bedrijven ondersteunt bij hun profilering naar studenten. Met een unieke werkwijze helpen we onze klanten om hun naamsbekendheid te vergroten en het aantrekken van hoogopgeleid talent eenvoudig en succesvol te maken.

En Student Factor dan? Naarmate we groeiden, merkten we dat de aanpak van Natural Talent voor sommige organisaties net een jasje te groot is en dat zij gebaat zijn bij een kleinschaligere of éénmalige oplossing: werving en selectie. Om hen dezelfde kwaliteit en service te bieden, startten we in 2017 Student Factor. Een platform waarop we als recruitment- en uitzendbureau studenten aan een bijbaan, stageplaats, duaal-/deeltijdfunctie of eerste baan helpen en we bedrijven van kandidaten voorzien die perfect passen bij hun behoefte. Wat ons enthousiast maakt, is de beste match maken tussen jouw vacaturevraag en het profiel van de student. Dan zijn we op ons best. Het lijkt ons leuk om ook jou te helpen!

Waarom jouw talenten werven via Student Factor?

Talenten die knallen

Laten we eerlijk zijn: niet iedereen past bij jullie. En dat mag ook. Wij matchen kandidaten daarom niet alleen aan je opdracht, maar ook aan jouw team en jullie bedrijfscultuur. Zo kan het talent echt knallen bij jullie.

Lekker persoonlijk

Samenwerken met ons betekent geen poespas. We helpen je persoonlijk en communiceren laagdrempelig. Je hebt één aanspreekpunt die je alles kunt vragen en altijd voor jou klaar staat. Van vlees en bloed natuurlijk.

Time on your hands

Plotseling heb je iets over: tijd. En dat is prettig. Niet langer tijdrovende zoektochten naar een geschikte kandidaten, maar slechts één intake en enkele afrondende sollicitatiegesprekken. De rest regelen wij. Fijn hè!

Alles onder controle

We ademen, eten en dromen campus recruitment. Al meer dan 10 jaar zien we studenten komen en helpen we hen aan passende werkgevers. Jouw vacature kun je dus met een gerust hart aan ons uit handen geven.

Waar wij in geloven

Wij houden van laagdrempelige, persoonlijke en open communicatie. Daarom doen we niet aan cryptisch omschreven werkgevers en vaag geformuleerde opdrachten. Bij ons zien kandidaten waarop en bij wie ze solliciteren. Wel zo duidelijk. Jou aan jong talent helpen waar je energie van krijgt, daar worden wij blij van. Daarom helpen we je van A tot Z. Zo vinden we voor jou de beste kandidaat.

Waar wij in geloven

Ons team!

Erik Mikx
Erik Mikx
Erik Mikx
Accountmanager
Celine van Es
Celine van Es
Celine van Es
Junior Campus Recruiter
Marco Schurink
Marco Schurink
Marco Schurink
Junior Campus Recruiter
Sebastiaan van Haren
Sebastiaan van Haren
Sebastiaan van Haren
Campus recruitment strateeg
Roxane Mikx – Eikelenboom
Roxane Mikx – Eikelenboom
Roxane Mikx – Eikelenboom
Communicatie- en organisatieadviseur

Vragen over onze werving en selectie? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over onze werkwijze, de personen achter Student Factor of kom je er niet helemaal uit met het doorgeven van jouw vacature(s)? Onze toppers staan voor je klaar. Je bereikt ze via het contactformulier, de chat, whatsapp, telefoon of mail. Talloze mogelijkheden dus. Aan jou de keuze!

"*" geeft vereiste velden aan

Er wordt snel geschakeld wat voor mij erg belangrijk is en tegelijkertijd worden er geïnteresseerde en bekwame studenten geleverd. Top!
Modernekunst.nl
Arnoud Bennink , Eigenaar bij Modernekunst.nl
Student Factor doet precies wat je van ze verwacht. Ze begrijpen snel wat voor profiel we zoeken, doen een juiste voorselectie en organiseren een kennismaking. Ze besparen ons hiermee tijd. Bovendien weten goede kandidaten de vacatures goed te vinden dankzij de uitstekende online aanwezigheid.
Bosch Transmission Technology
Caro Roeffen , Global Marketing and Communication Manager bij Bosch Transmission Technology
Snellere bemiddeling bestaat niet. Je meldt de vacature aan en daarna komen er op korte termijn kandidaten. Je kiest open en direct wie je wil. Wat een fijne ingang naar veel studenten.
Bosch Siemens Huishoudapparaten
Christ-Jan Akkerman , Head of Customer Interaction Center bij Bosch Siemens Huishoudapparaten