HomeWerkwijze

_Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Dit is hoe wij jou helpen.

Vacatures bekijken
default-header

In vier stappen regelen we jouw contract bij dat te gekke bedrijf

De vacature waar jij kunt knallen, daar helpen wij je aan en dat doen we volgens een duidelijke procedure. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent. Wel zo prettig toch?!

Jij stuurt ons jouw sollicitatie
Stap 1

Jij stuurt ons jouw sollicitatie

Heb je bij ons een vette vacature gezien? Top! Stuur ons je sollicitatie, dan gaan wij voor jou aan de slag.

Wij gaan kennismaken
Stap 2

Wij gaan kennismaken

Tijdens een gesprek kijken we wie jij bent en of je bij het bedrijf en de vacature past waarop je hebt gesolliciteerd, of beter elders.

Match? Gesprek met het bedrijf
Stap 3

Match? Gesprek met het bedrijf

We gaan je voorstellen aan het bedrijf en plannen een gesprek voor je in. Met de slimme tips die we je meegeven, kun jij knallen in het sollicitatiegesprek.

Bedrijf overtuigd? Jij bent binnen!
Stap 4

Bedrijf overtuigd? Jij bent binnen!

Goed gedaan! De laatste formaliteiten moeten worden geregeld, maar jij kunt in elk geval aan de slag. Gefeliciteerd, je bent binnen!

Waar wij voor staan

Student Factor staat voor de beste match tussen talent en bedrijf. Wij geloven namelijk dat jezelf op je plek voelen bij een bedrijf de voorwaarde is voor een fijne werkrelatie. Met persoonlijk contact, transparante communicatie en betrokkenheid realiseren wij dat zowel jij als het bedrijf waar je aan de slag gaat, blij is met de match die we maken. Zo kun jij vol frisse energie, vertrouwen en enthousiasme beginnen aan jouw nieuwe uitdaging!

Leer ons beter kennen
Waar wij voor staan

Check hier al onze vacatures!

Een startersfunctie, een combinatie van leren en werken of een leerzame stage? Wat je ook zoekt, wij helpen je erbij. Bekijk hier onze openstaande vacatures of meld je aan voor de vacature alert.

Meer weten over ons wervingsproces? Neem contact met ons op!

Onze toppers staan voor je klaar. Je bereikt ze via het contactformulier, de chat, whatsapp, telefoon of mail. Talloze mogelijkheden dus. Aan jou de keuze!

"*" geeft vereiste velden aan