_Hallo leuk bedrijf.
Wij helpen jullie aan de beste stagiair.

Haal het beste uit je stage!

Een goede hbo of wo stagiair kan het verschil maken. Bijvoorbeeld door een interessant onderzoek te doen of een handje te helpen in de dagelijkse werkzaamheden. Helemaal top, toch? Nu die talentvolle stagiair nog vinden. Dat kan best lastig zijn. Geen tijd of weet je niet waar je ze moet zoeken? Geen zorgen, Student Factor helpt. Wij nemen de zoektocht uit handen en bieden de stagiairs op een presenteerblaadje aan. Dat scheelt jou een hoop tijd.

Wil jij ook een stagiair die echt toegevoegde waarde levert? Say no more, wij gaan voor je aan de slag! 

 

Telefoon            013-2070163

WhatsApp         06-26985188

E-mail                 info@studentfactor.nl

Hoe kunnen we je helpen?

Zo helpen wij je graag aan de ideale stagiair

Persoonlijke kennismaking

Voordat de werving start, maken we persoonlijk kennis met elkaar. We leren jullie bedrijf, de begeleider en de stageplaats beter kennen. Hierdoor weten wij precies wat voor een type student er binnen jullie team past.

Wij gaan op zoek

De zoektocht naar jullie toekomstige stagiair gaat van start. Wij ontwikkelen een wervende vacaturetekst, die we bij jullie voorleggen ter goedkeuring. Na groen licht zetten we jullie stagevacature uit op passende vacaturebanken, hogescholen en universiteiten.

Onze voorselectie

Wij doen de voorselectie en voeren een eerste gesprek met interessante sollicitanten. De beste kandidaten stellen we aan je voor, samen met een duidelijk kandidatenprofiel. Zo heb je gelijk een goed beeld van de kandidaat.

Enthousiast? Jouw stagiair is binnen!

Heb je interesse in één of meerdere kandidaten die zijn voorgesteld? Dan plannen wij een sollicitatiegesprek voor je in. De student komt langs en maakt persoonlijk kennis. Ben je enthousiast? Fijn, jouw stagiair is gevonden!

Waarom jullie stagiair via Student Factor

Stagiairs die knallen

Laten we eerlijk zijn: niet iedereen past bij jullie. En dat mag ook. Wij matchen kandidaten daarom niet alleen aan de opdracht, maar ook aan jullie bedrijfscultuur. Zo kan een stagiair echt knallen tijdens diens stage. 

Lekker persoonlijk

Samenwerken met ons betekent geen poespas. We helpen je persoonlijk en communiceren laagdrempelig. Je hebt één aanspreekpunt die altijd voor jou klaar staat. Van vlees en bloed natuurlijk.

Time on your hands

Plotseling heb je iets over: tijd. En dat is prettig. Niet langer tijdrovende zoektochten naar een geschikte stagiair, maar slechts één intake en enkele sollicitatiegesprekken. De rest regelen wij. Fijn hé!

Alles onder controle

We ademen, eten en dromen campus recruitment. Al 10 jaar zien we studenten komen en helpen hen aan passende (stage)werkgevers. Jouw stage kun je dus met een gerust hart aan ons uit handen geven.

Wij werken onder meer voor

"Bosch werkt tot volle tevredenheid al jaren met Natural Talent."

Frank Leermakers
HR Expert Resourcing & Remodelling Robert Bosch BV in de Benelux

"Ik ben enthousiast over de manier waarop zij onze stageplaatsen in hebben kunnen vullen."

Erik Weijzig
HR Advisor BSH Huishoudapparaten

"De eerste keer dat Kiwa een zoekopdracht voor een stagiair verstrekte, was deze direct succesvol. Binnen enkele dagen twee uitstekende kandidaten aangeleverd gekregen. Chapeau!”"

Guus van Schooten
Manager Human Resources Kiwa

"Ik ben enthousiast over de manier waarop zij onze stageplaatsen in hebben kunnen vullen."

Erik Weijzig
HR Advisor BSH Huishoudapparaten