Terug naar overzicht

Meewerkstage Trade Marketing / Category Manager

Ben jij een commerciële hbo student en heb je affiniteit met trade marketing? Heb je een duidelijke 'can do' en 'will do' mentaliteit en ben je op zoek naar een leerzame meewerkstage vanaf september 2019 bij een dynamische A-merk organisatie? Lees dan snel verder!

Soort Stage Meeloopstage
Niveau hbo
Categorie Commercieel
Standplaats Zaandam
Dagen per week 5
Stageduur 5 maanden

Per september 2019 zijn wij op zoek naar een stagiair(e) om de afdeling Trade Marketing voor een periode van minimaal vijf maanden te ondersteunen. Trade Marketing is onderdeel van de commerciële organisatie en heeft als doel het koopgedrag op de winkelvloer positief te beïnvloeden. Dit betekent dat we op basis van shopper insights ervoor zorgen dat de klant de categorie en onze producten gemakkelijker kan vinden, vaker wordt geïnspireerd en daarmee meer en/of vaker tot aankoop over gaat. Tijdens deze meewerkstage krijg je de mogelijkheid om mee te draaien bij een dynamische A-merk organisatie met Verkade, Sultana, Godiva en McVitie’s als belangrijkste merken.

Dit ga je doen

Als stagiair(e) Trade Marketing heb je een brede ondersteunende rol binnen het Trade Marketing team en werk je bovendien nauw samen met de collega’s van o.a. de afdelingen Marketing en Sales. Om onze gezamenlijke groeidoelen te bereiken wordt er extern intensief samengewerkt met handelspartners in diverse kanalen waaronder supermarkten, e-commerces out-of-home (o.a. travel en horeca). De categorieën waarin we werken bieden volop uitdaging, onze merken Verkade en Sultana zijn marktleider en ons team is sterk gemotiveerd om de toonaangevende rol verder uit te bouwen.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden

  • Je ondersteunt de shopper activatie manager bij de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van activaties in onze verkoopkanalen (displays, demonstraties sampling, bannering etc.);
  • Je maakt en onderhoudt schappenplannen voor onze klanten;
  • Je verzorgt vaste rapportages met betrekking tot assortiment en promoties;
  • Je werkt mee aan B2B communicatie gericht op handelspartners (advertenties, organisatie beursdagen, events ter ondersteuning van product lanceringen etc.);
  • Je organiseert interne kick-offs en events;
  • Je gaat zelfstandig projecten oppakken.

Dit ben jij

Je bent een 3e jaars student(e) met een commerciële hbo studie, met de voorkeur voor een marketing oriëntatie binnen jouw studie. Je hebt een duidelijke ‘Can do’ en ‘Will do’ mentaliteit. Mede studenten zouden je omschrijven als communicatief vaardig en stressbestendig. Je bent in staat draagvlak te creëren, zowel intern als extern. Je kan goed omgaan met klanten, bent accuraat en hebt financieel inzicht. Je bent beschikbaar voor minimaal 5 maanden. De stage is vijf dagen per week in Zaandam. Tenslotte hebben Excel en PowerPoint geen geheimen voor je.

Dit is Konijnklijke Verkade

Wij bieden je een unieke kans om te werken bij een groot internationaal FMCG bedrijf met bekende Nederlandse merken als Verkade, Sultana, Godiva en McVitie’s. De bedrijfscultuur is informeel, met veel aandacht voor teamwork en resultaat. Je wordt onderdeel van een enthousiast team en staat in direct contact met verschillende interne afdelingen zoals Sales en Trade Marketing. Daarnaast krijg je snel veel verantwoordelijkheden op de afdeling en zal je een divers takenpakket krijgen, waarbij gefocust wordt op jouw ontwikkeling. We bieden een stagevergoeding van €400,- per maand op fulltime basis.

Direct solliciteren

Hulp nodig?

Teun Smulders is jouw persoonlijke coach die je met veel plezier helpt aan een toffe stage. Vragen?

teun@studentfactor.nl
Mobiel 06-26985188

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature kunnen wij niet waarderen.