Terug naar overzicht

Meeloopstage Integrale Veiligheid

Robert Bosch Packaging Technology in Weert zoekt een stagiair Integrale Veiligheid die vanaf september 2019 het team komt versterken. Begrijp jij het belang van Health, Safety en Environment in een industriële omgeving en heb je een kritische blik hierop? Solliciteer dan snel!

Soort Stage Meeloopstage
Niveau hbo
Categorie Overig
Standplaats Weert
Dagen per week 5
Stageduur 5 maanden

Robert Bosch Packaging Technology B.V.  is een wereldwijd opererende organisatie en behoort tot de Bosch divisie verpakkingstechniek. Met haar hoogwaardige producten neemt zij een vooraanstaande plaats in op de markt van de verpakkingstechnologie. De organisatie ontwerpt, ontwikkelt en produceert hightech verpakkingsmachines voor met name de voedings- en zoetwarenindustrie. Voor onze afdeling Health, Safety & Environment (HSE) zijn wij op zoek naar een HBO stagiair(e) Integrale Veiligheid die op zoek is naar een leerzame stage in een industriële omgeving. De afdeling HSE is onder andere verantwoordelijk voor het HSE Managementsysteem, risicobeoordelingen, naleving van wet- en regelgeving binnen dit werkgebied en milieuaspecten. Wil jij met jouw ideeën zinvolle technologie vormgeven? Of het nu gaat om de sector Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods of Energy and Building Technology – bij ons krijg je de kans om de levenskwaliteit van mensen wereldwijd te verbeteren. Welkom bij Bosch.

Dit ga je doen

Jouw stage staat bol van de leermomenten. Je wordt bij een grote diversiteit van werkzaamheden betrokken. Je taken bestaan onder andere uit;

 • Updaten van het HSE Managementsysteem;
 • Nader te bepalen projecten die interessant en leerzaam voor je zijn om jezelf te ontwikkelen, te denken valt aan o.a.
  - RI&E update
  - Fysieke belasting
  - HSE trainingen 
  - Gevaarlijke stoffen

Dit ben jij

 • Je volgt een hbo studie Integrale Veiligheid en zoekt een stage vanaf september 2018;
 • Je begrijpt het belang van Health, Safety & Environment in een industriële omgeving en werpt hier een kritische blik op;
 • Je kunt zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid;
 • Je werkt zorgvuldig en weet van aanpakken;
 • Je bent communicatief vaardig en houdt je goed staande in contact met andere afdelingen;
 • Je hebt een flexibele werkhouding.

Dit is Robert Bosch Packaging Technology

Robert Bosch Packaging Technology B.V.  is een wereldwijd opererende organisatie en behoort tot de Bosch divisie verpakkingstechniek. Je ervaart hoe het is om bij een professionele organisatie te werken en krijgt volop verantwoordelijkheden om je tanden in te zetten. Medewerkers zijn collegiaal, ze staan voor elkaar klaar en helpen waar nodig. Tijdens je stage zal je goed begeleid worden en uiteraard ontvang je een prima stagevergoeding.

Direct solliciteren

Hulp nodig?

Wouter Zwol is jouw persoonlijke coach die je met veel plezier helpt aan een toffe stage. Vragen?

wouter@studentfactor.nl
Mobiel 06-26985188

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature kunnen wij niet waarderen.