Terug naar overzicht

Wat mag je van ons verwachten?

Je volgt een hbo of wo studie en bent op zoek naar een leerzame meewerkstage of uitdagende afstudeeropdracht. Nu moet je jouw perfecte stage nog vinden, maar waar begin je?

Geen zorgen, Student Factor schiet te hulp! Scheelt jou een hoop zoekwerk! Hoe wij jou helpen bij het vinden van jouw perfecte stage? Dat vertellen we graag!

Cv sturen

Heb je bij ons een vette stage gezien of wil je alvast bij ons op de radar komen? Stuur ons dan jouw sollicitatie met cv en motivatie! Wij gaan je sollicitatie beoordelen en kijken of je bij een van onze klanten past!

Persoonlijk contact

We willen je graag beter leren kennen en houden een kort (Skype) gesprek om te kijken of jij bij het bedrijf en de stageopdracht past. Je hoeft zelf niets voor te bereiden, maar we zullen je natuurlijk van te voren wel wat handigheidjes meegeven!

Op gesprek bij het bedrijf

Zijn wij enthousiast en zien wij een goede match met de stage, dan stellen we je voor aan het bedrijf en plannen we een gesprek met hen in. Met een aantal slimme tips van ons kun jij tijdens dit gesprek echt knallen!

Bedrijf overtuigd? Stage binnen!

Je hebt het bedrijf overtuigd van jouw kwaliteiten, goed gedaan! Wij gaan de laatste formaliteiten voor je regelen, maar jij kunt in elk geval aan de slag. Gefeliciteerd, jouw te gekke stage is binnen!

Al onze stageplaatsen vind je hier of volg ons op Facebook

Ben jij pas over enkele maanden op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Wie weet kunnen wij je hier aan helpen! Schrijf je nu alvast bij ons in zodat wij je op het juiste moment kunnen benaderen voor een vette stage! Schrijf je in.

Heb je al een vette stage bij ons gezien, maar heb je eerst nog een paar vragen? Je kunt Lisette altijd mailen via lisette@studentfactor.nl of WhatsAppen via 06-26985188.