Terug naar overzicht

De vrouw achter...

In ons vorige bericht vertelden we dat we als Student Factor heel persoonlijk zijn. Dan is het wel zo leuk om ons ook even voor te stellen, toch?

Pluk de dag
Ik ben Lisette Salomons en ik ben 28 jaar jong. Mijn levensmotto, “Pluk de dag”. Nieuwe kansen en uitdagingen is waar ik elke dag weer met energie, passie en enthousiasme voor ga en sta. Daar voor doe ik alles wat binnen mijn macht en kracht ligt. Ik vind het leuk om met verschillende mensen samen te werken. Mijn werkdag is geslaagd wanneer ik bij iedereen een glimlach zie aan het einde van de dag. Of ik nu mijn kennis heb gedeeld met een collega, een goed gesprek heb gehad met een (nieuwe) klant of een vacature heb ingevuld, dan ga ik met een tevreden gevoel naar huis!

Passie voor mensen
Deze passie voor mensen is ontstaan na mijn verhuizing naar ‘Ons mooi Breda’. In deze Brabantse stad heb ik tijdens mijn studie actief deelgenomen aan het bruisende studentenleven, hierdoor heb ik mezelf ontwikkeld van verlegen Amersfoortse tot gezellige Bredase vrouw. Zonder mijn familie ben ik nergens. Naast mijn werk drink ik graag een wijntje of een biertje in de kroeg, kook ik 5-gangen of lees ik een goed boek. Sporten doe ik ook nog regelmatig, ik loop graag hard of ga aan de slag met gewichten in de sportschool.

Zoek jij een stage?
Zoek je een stage per augustus of september 2018 of ben je gewoon nieuwsgierig? Volg ons op Social Media om op de hoogte te blijven van al onze stages en tips & tricks voor een perfecte sollicitatie.

Je mag altijd contact met mij opnemen via 06-269188 (ook WhatsApp) of lisette@studentfactor.nl