Terug naar overzicht

Wie wij zijn? Leuk dat je het vraagt!

Wij weten nog goed hoe het is om in jouw schoenen te staan en daarom vinden we het extra leuk dat we jou kunnen helpen. We willen je leren kenen en je daarna aan een te gekke stage helpen die echt bij jou past!

Laagdrempelige communicatie
Je mag van ons verwachten dat we in onze communicatie laagdrempelig zijn, je kunt ons gerust een WhatsApp sturen met al je vragen en we geven je tips & tricks over elk onderdeel in het sollicitatieproces. Daarnaast houden we een eerste gesprek via Skype (lekker makkelijk) en ga je daarna pas op gesprek bij de opdrachtgever.Wij geloven dat het op doen van jouw eerste praktijkervaring tijdens een stage de ideale kans is om alvast bij een bedrijf binnen te kijken en te beoordelen wat voor jou een potentiële werkgever of branche kan zijn.

Werkwijze
Onze werkwijze is als volgt. Jij stuurt ons jouw cv en motivatie voor een vacature en dan gaan wij daar mee aan de slag. We willen je graag beter leren kennen tijdens het korte Skype gesprek. Als we enthousiast zijn gaan we je voorstellen bij de opdrachtgever en plannen we een gesprek voor jullie in. We geven je ook allerlei tips om je zo goed mogelijk op dat gesprek voor te bereiden. Als iedereen er van overtuigd is dat jij de beste bent voor de stage dan gaan we alle formaliteiten regelen en hoppa jouw stage is binnen!

Beschikbaar deze zomer?
Ben je per augustus of september 2018 op zoek naar een toffe stage en wil je al onze stages als eerste voorbij zien komen en alle tips & tricks lezen zodat jij perfect bent voorbereid? Volg ons dan nu op Facebook!