HomeStarters/trainees

_Student Factor helpt je bij de werving en selectie van starters en trainees

Vacature aanmelden Contact opnemen
default-header

Wij werven starters en trainees voor klanten als

Al meer dan 15 jaar werven wij de beste starters en trainees

Student Factor vindt voor jou de beste starters die passen bij jouw behoefte. Met oog voor jullie bedrijfscultuur en dankzij onze beproefde werkwijze nemen we het wervingsproces volledig uit handen. Door onze specifieke doelgroepkennis en ons grote netwerk weten wij de juiste starters en trainees te vinden, te bereiken en te enthousiasmeren. Door meer dan 15 jaar ervaring met deze jongere doelgroep weten wij exact waar zij voor staan, wat ze belangrijk vinden en hoe ze te bewegen zijn voor een volgende stap in hun (vroege) carrière. Ons bewezen trackrecord van succes en tevreden klanten spreken voor zich. Met een onderscheidende aanpak per vacature weten wij altijd het juiste talent te bereiken en te bewegen. Door de inzet van verschillende online kanalen en het adverteren op specifieke doelgroepen zorg wij voor voldoende en effectieve exposure van jouw vacature, wat ons anders maakt dan een ‘regulier’ recruitmentbureau. Op deze manier weten wij zeker dat we jouw ideale kandidaat snel vinden.

Contact opnemen Vacature aanmelden
Al meer dan 15 jaar werven wij de beste starters en trainees

Wat klanten zeggen over Student Factor

De professionals van Student Factor hebben aan een half woord genoeg, zijn in staat om snel en flexibel te schakelen en staan midden in de studentenwereld. Hierdoor weten ze de juiste potentials in de markt snel voor ons te identificeren. Door de langdurige ervaring met Bosch op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie functioneert het team bovendien als een volwaardige ambassadeur.
Robert Bosch
Benno Theunissen , HR Country Expert Leadership & Development bij Robert Bosch
Snellere bemiddeling bestaat niet. Je meldt de vacature aan en daarna komen er op korte termijn kandidaten. Je kiest open en direct wie je wil. Wat een fijne ingang naar veel studenten.
Bosch Siemens Huishoudapparaten
Christ-Jan Akkerman , Head of Customer Interaction Center bij Bosch Siemens Huishoudapparaten
Student Factor doet precies wat je van ze verwacht. Ze begrijpen snel wat voor profiel we zoeken, doen een juiste voorselectie en organiseren een kennismaking. Ze besparen ons hiermee tijd. Bovendien weten goede kandidaten de vacatures goed te vinden dankzij de uitstekende online aanwezigheid.
Bosch Transmission Technology
Caro Roeffen , Global Marketing and Communication Manager bij Bosch Transmission Technology
Al jaren werk ik naar volle tevredenheid samen met Student Factor. Dat er een vast contactpersoon beschikbaar is waardeer ik sterk. Het team is in staat om zich goed in te leren in de Automotive branche en de werkzaamheden van ons team. Door het structurele en constructieve overleg dat ik heb, weten ze telkens weer kandidaten te vinden met de juiste competenties. Dat is erg knap gezien de geringe relevante werkzaamheden die deze kandidaten hebben voor de functies die in mijn team beschikbaar zijn.
Bosch Automotive Aftermarket
Tom Becks , Manager Business Development Benelux bij Bosch Automotive Aftermarket

Zo vinden wij het beste jonge talent voor jouw openstaande vacatures

Een goede starter of trainee maakt het verschil. Deze young professionals bieden een frisse blik, kennis van nieuwe technieken en volop ontwikkelpotentie. Student Factor helpt je aan het talent dat perfect past bij jouw behoefte. Met oog voor jullie bedrijfscultuur en jouw team, nemen we het wervingsproces volledig uit handen. Wat voor profiel je ook zoekt, dankzij onze beproefde werkwijze, doelgroepkennis en netwerk, weten we zeker dat we jouw ideale kandidaat snel vinden. Hoe? Zo doen we dat:

Persoonlijke kennismaking
Stap 1

Persoonlijke kennismaking

Samen houden we een telefonische intake. Zo ontdekken we de werkzaamheden, cultuur en welk type kandidaat binnen jullie team past.

Wij gaan voor jou op zoek
Stap 2

Wij gaan voor jou op zoek

Wij ontwikkelen de vacaturetekst, benaderen talent en promoten jullie vacature op passende vacaturebanken, onderwijsinstellingen en social media.

Onze selectie van topkandidaten
Stap 3

Onze selectie van topkandidaten

Wij doen de voorselectie, houden een eerste gesprek met de kandidaten en stellen toptalent met een duidelijke toelichting aan je voor.

Jij kiest welk talent je aanneemt
Stap 4

Jij kiest welk talent je aanneemt

Wij plannen een sollicitatiegesprek voor je in met de kandidaten die jij geschikt vindt. Ben je enthousiast? Fijn, jouw versterking is geworven!

Zet vandaag nog de eerste stap naar het aannemen van jouw starter of trainee

Met de hulp van Student Factor is het aannemen van het juiste talent nog nooit zo eenvoudig geweest. Onze toppers staan vol enthousiasme voor je klaar. Je bereikt ze via het contactformulier, de chat, whatsapp, telefoon of mail. Welkom!

"*" geeft vereiste velden aan