HomeBijbanen

_Student gezocht? Wij hebben het beste jonge talent voor jouw opdracht of bijbaan!

Bijbaan aanmelden Contact opnemen
default-header

Wij werven bijbaanstudenten voor klanten als

De beste bijbaanstudenten door onze unieke doelgroepkennis

Student Factor vindt het talent dat perfect past bij jouw behoefte. Met oog voor jullie bedrijfscultuur en dankzij onze beproefde werkwijze nemen we het wervingsproces volledig uit handen. Door onze unieke doelgroepkennis en netwerk weten wij het juiste talent te bereiken en te enthousiasmeren voor opdrachten van lange(re) duur. Door meer dan 15 jaar ervaring met deze jongere doelgroep weten wij exact waar zij voor staan, wat ze belangrijk vinden en hoe ze te bewegen zijn om te solliciteren op jullie vacature. Ons bewezen trackrecord van succes en tevreden klanten spreken voor zich. Met een speciale aanpak per vacature weten wij altijd het juiste talent te bereiken. Door de inzet van verschillende online kanalen en het adverteren op specifieke doelgroepen zorgen wij voor voldoende en effectieve exposure van jouw vacature, wat ons onderscheidt van een ‘regulier’ recruitmentbureau. Op deze manier weten wij zeker dat we jouw ideale kandidaat snel vinden.

Contact opnemen Bijbaan aanmelden
De beste bijbaanstudenten door onze unieke doelgroepkennis

Wat zeggen klanten over Student Factor?

Er wordt snel geschakeld wat voor mij erg belangrijk is en tegelijkertijd worden er geïnteresseerde en bekwame studenten geleverd. Top!
Modernekunst.nl
Arnoud Bennink , Eigenaar bij Modernekunst.nl
De professionals van Student Factor hebben aan een half woord genoeg, zijn in staat om snel en flexibel te schakelen en staan midden in de studentenwereld. Hierdoor weten ze de juiste potentials in de markt snel voor ons te identificeren. Door de langdurige ervaring met Bosch op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie functioneert het team bovendien als een volwaardige ambassadeur.
Robert Bosch
Benno Theunissen , HR Country Expert Leadership & Development bij Robert Bosch
Al jaren werk ik naar volle tevredenheid samen met Student Factor. Dat er een vast contactpersoon beschikbaar is waardeer ik sterk. Het team is in staat om zich goed in te leren in de Automotive branche en de werkzaamheden van ons team. Door het structurele en constructieve overleg dat ik heb, weten ze telkens weer kandidaten te vinden met de juiste competenties. Dat is erg knap gezien de geringe relevante werkzaamheden die deze kandidaten hebben voor de functies die in mijn team beschikbaar zijn.
Bosch Automotive Aftermarket
Tom Becks , Manager Business Development Benelux bij Bosch Automotive Aftermarket
Student Factor doet precies wat je van ze verwacht. Ze begrijpen snel wat voor profiel we zoeken, doen een juiste voorselectie en organiseren een kennismaking. Ze besparen ons hiermee tijd. Bovendien weten goede kandidaten de vacatures goed te vinden dankzij de uitstekende online aanwezigheid.
Bosch Transmission Technology
Caro Roeffen , Global Marketing and Communication Manager bij Bosch Transmission Technology
Snellere bemiddeling bestaat niet. Je meldt de vacature aan en daarna komen er op korte termijn kandidaten. Je kiest open en direct wie je wil. Wat een fijne ingang naar veel studenten.
Bosch Siemens Huishoudapparaten
Christ-Jan Akkerman , Head of Customer Interaction Center bij Bosch Siemens Huishoudapparaten

Zo vinden wij het beste jonge talent voor jouw openstaande bijbaanvacatures

Ondersteuning nodig bij werkzaamheden die al maanden blijven liggen? Kun je hulp gebruiken bij een grote opdracht of wil je structureel gebruik maken van de inzet van een student in de vorm van een bijbaan? Student Factor vindt het talent dat perfect past bij jouw behoefte. Met oog voor jullie bedrijfscultuur en jouw team, nemen we het wervingsproces volledig uit handen. Wat voor student je ook zoekt, dankzij onze beproefde werkwijze, doelgroepkennis en netwerk, weten we zeker dat we jouw ideale kandidaat snel vinden. Zo doen we dat:

Persoonlijke kennismaking
Stap 1

Persoonlijke kennismaking

Samen houden we een uitgebreide telefonische intake, zo ontdekken we de opdracht en welk type student binnen jullie team past.

Wij gaan voor jou op zoek
Stap 2

Wij gaan voor jou op zoek

Wij ontwikkelen de vacaturetekst en promoten jullie bijbaanvacature op passende vacaturebanken, onderwijsinstellingen en social media.

Onze selectie van topkandidaten
Stap 3

Onze selectie van topkandidaten

Wij doen de voorselectie, houden een eerste gesprek met de kandidaten en stellen toptalent met een duidelijke toelichting aan je voor.

Jij kiest welk talent je aanneemt
Stap 4

Jij kiest welk talent je aanneemt

Wij plannen een sollicitatiegesprek voor je in met de kandidaten die jij geschikt vindt.  Ben je enthousiast? Fijn, jouw versterking is geworven!

Zet vandaag nog de eerste stap naar het aannemen van jouw bijbaan student

Met de hulp van Student Factor is het aannemen van het juiste talent nog nooit zo eenvoudig geweest. Onze toppers staan vol enthousiasme voor je klaar. Je bereikt ze via het contactformulier, de chat, whatsapp, telefoon of mail. Welkom!

"*" geeft vereiste velden aan