HomeStagiairs

_Hbo of wo stagiair gezocht? Wij vinden het beste jonge talent voor jouw stage

Stage aanmelden Contact opnemen
default-header

Wij werven stagiairs voor klanten als

Al meer dan 15 jaar werven wij de beste stagiairs

Student Factor vindt voor jou de beste stagiairs die passen bij jouw behoefte. Met oog voor jullie bedrijfscultuur en dankzij onze beproefde werkwijze nemen we het wervingsproces volledig uit handen. Door onze specifieke doelgroepkennis en ons grote netwerk weten wij de juiste stagiairs te bereiken en te enthousiasmeren. Door meer dan 15 jaar ervaring met deze jongere doelgroep weten wij exact waar zij voor staan, wat ze belangrijk vinden en hoe ze te bewegen zijn voor een sollicitatie. Ons bewezen trackrecord van succes en tevreden klanten spreken voor zich. Met een onderscheidende aanpak per vacature weten wij altijd het juiste talent te bereiken en te bewegen. Door de inzet van verschillende online kanalen en het adverteren op specifieke doelgroepen zorg wij voor voldoende en effectieve exposure van jouw stagevacature, wat ons anders maakt dan een ‘regulier’ recruitmentbureau. Op deze manier weten wij zeker dat we jouw ideale kandidaat snel vinden.

Contact opnemen Stage aanmelden
Al meer dan 15 jaar werven wij de beste stagiairs

Wat zeggen klanten over Student Factor?

Na jarenlang zelf de werving & selectie van stagiairs te hebben gedaan wilden we graag een kwaliteitsslag maken en onze processen efficiënter laten verlopen. Met ons nieuwe proces van Student Factor krijgen managers betere kandidaten voor de opdrachten die zij hebben tegen minder tijdsbesteding. Doordat we ruim op tijd weten wie er komt is ook de onboarding beter.
Bosch Transmission Technology
Dirk Hintzen , HR Business Partner bij Bosch Transmission Technology
Normaliter wil BSH selfsupporting zijn op het gebied van werving en selectie van stagiaires. Hoewel we hier zelf al veel kanalen voor inzetten ondervinden we echter duidelijk obstakels om goede en enthousiaste stagiairs binnen diverse afdelingen te vinden. Student Factor heeft deze voor ons weten te slechten en ik ben erg enthousiast over de manier waarop zij onze stageplaatsen al jaren in weten te vullen.
BSH
Erik Weijzig , HR Advisor bij BSH
Voor onze Marketing & Sales-afdeling zochten wij een stagiair(e) die een duidelijke affiniteit met het stage onderwerp heeft. Student Factor heeft ons kandidaten aangedragen met een CV of motivatie waaruit dit duidelijk naar voren komt. Daarnaast zorgt de persoonlijke en laagdrempelige communicatie met Student Factor voor een prettige samenwerking.
Syntegon
Nomad van Bussel , Sales director bij Syntegon
Student Factor heeft ons succesvol geholpen met de werving en selectie van onze twee stagiairs. De samenwerking met hen is professioneel, tijdig en bovenal erg zorgvuldig verlopen. 
Kiwa
Guus van Schooten , Manager Human Resources bij Kiwa
Na het invullen van het aanvraagformulier volgt een intake gesprek. Op basis van dit gesprek en het aanvraag formulier maakt Studentfactor een vacature waar je zelf nog wel op zou willen solliciteren. Na goedkeuring begint het wervingstraject. De kandidaten worden gedoseerd aangeboden, dat maakt het traject goed planbaar. Als er een geschikte kandidaat gekozen is, handelt studentfactor dit verder af met personeelszaken. Het resultaat is 4 stagiaires / afstudeerders waar we het volste vertrouwen in hebben.
Bosch Transmission Technology
Ralph Bergmans , Teamleider Manufacturing Engineering bij Bosch Transmission Technology

Zo vinden wij de beste stagiairs voor jouw openstaande stageplaatsen

Ben je op zoek naar die talentvolle stagiair met frisse ideeën, een afstudeerder met een schaars profiel of dat jonge talent dat jou helpt om de werkzaamheden op te pakken die blijven liggen? Student Factor helpt je aan het talent dat perfect past bij jouw behoefte. Met oog voor jullie bedrijfscultuur en jouw team, nemen we het wervingsproces volledig uit handen. Wat voor stagiair je ook zoekt, dankzij onze beproefde werkwijze, doelgroepkennis en netwerk, weten we zeker dat we jouw ideale stagiair snel vinden. Zo doen we dat:

Persoonlijke kennismaking
Stap 1

Persoonlijke kennismaking

Samen houden we een uitgebreide telefonische intake, zo ontdekken we de opdracht en welk type student binnen jullie team past.

Wij gaan voor jou op zoek
Stap 2

Wij gaan voor jou op zoek

Wij ontwikkelen de vacaturetekst en promoten jullie stagevacature op passende vacaturebanken, onderwijsinstellingen en social media.

Onze selectie van topkandidaten
Stap 3

Onze selectie van topkandidaten

Wij doen de voorselectie, houden een eerste gesprek met de kandidaten en stellen toptalent met een duidelijke toelichting aan je voor.

Jij kiest welk talent je aanneemt
Stap 4

Jij kiest welk talent je aanneemt

Wij plannen een sollicitatiegesprek voor je in met de kandidaten die jij geschikt vindt.  Ben je enthousiast? Fijn, jouw stagiair is geworven!

Zet vandaag nog de eerste stap naar het aannemen van jouw stagiair

Met de hulp van Student Factor is het aannemen van het juiste talent nog nooit zo eenvoudig geweest. Onze toppers staan vol enthousiasme voor je klaar. Je bereikt ze via het contactformulier, de chat, whatsapp, telefoon of mail. Welkom!

"*" geeft vereiste velden aan