_Student Factor helpt je bij de werving en selectie van starters en trainees

Vacature aanmelden Brochure downloaden
default-header

Starters of trainees gezocht? Zo vinden wij het beste jonge talent voor jouw openstaande vacatures

Een goede starter of trainee maakt het verschil. Deze young professionals bieden een frisse blik, kennis van nieuwe technieken en volop ontwikkelpotentie. Student Factor helpt je aan het talent dat perfect past bij jouw behoefte. Met oog voor jullie bedrijfscultuur en jouw team, nemen we het wervingsproces volledig uit handen. Wat voor profiel je ook zoekt, dankzij onze beproefde werkwijze, doelgroepkennis en netwerk, weten we zeker dat we jouw ideale kandidaat snel vinden. Hoe? Zo doen we dat:

Persoonlijke kennismaking
Stap 1

Persoonlijke kennismaking

Samen houden we een telefonische intake. Zo ontdekken we de werkzaamheden, cultuur en welk type kandidaat binnen jullie team past.

Wij gaan voor jou op zoek
Stap 2

Wij gaan voor jou op zoek

Wij ontwikkelen de vacaturetekst, benaderen talent en promoten jullie vacature op passende vacaturebanken, onderwijsinstellingen en social media.

Onze selectie van topkandidaten
Stap 3

Onze selectie van topkandidaten

Wij doen de voorselectie, houden een eerste gesprek met de kandidaten en stellen toptalent met een duidelijke toelichting aan je voor.

Jij kiest welk talent je aanneemt
Stap 4

Jij kiest welk talent je aanneemt

Wij plannen een sollicitatiegesprek voor je in met de kandidaten die jij geschikt vindt. Ben je enthousiast? Fijn, jouw versterking is geworven!

Wat kost de werving van starters en trainees via Student Factor? In onze brochure staat alle info op een rij!

Wil jij geen omkijken hebben naar de werving van jouw starter of trainee? Student Factor zoekt het jonge talent dat perfect past en biedt geschikte kandidaten op een presenteerblaadje aan. We weten zeker dat we een kandidaat leveren waar jij lang plezier van hebt. Daarom werken we met een abonnementsvorm van een kleine fee per maand, voor maximaal twee jaar. En bevalt het talent toch niet? Dan krijg je gewoon een nieuwe kandidaat. Zonder gedoe. Dat geeft zekerheid.

Nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening en behoefte aan één overzichtelijk document met onze aanpak en de kosten? Download onze brochure, spreek ons aan op de chat of stel jouw vraag via ons contactformulier

Download brochure Stel een vraag

Dit zijn wij. Het team dat jou helpt aan de beste jonge talenten

Student Factor is een campus recruitment- en uitzendbureau gespecialiseerd in de werving van hoogopgeleid jong talent. Wij maken de beste match tussen jouw vacature en het profiel van het jonge talent. Door heel Nederland zijn we actief en helpen we je aan hbo- en wo kandidaten. Of je nu een technisch profiel zoekt met ervaring in ICT, werktuigbouwkunde of elektrotechniek, of juist een commercieel profiel met skills in marketing, communicatie, HRM of logistiek. Wij leveren. Graag vertellen we je meer over wie wij zijn en waar we in geloven.

Lees meer over Student Factor
Dit zijn wij. Het team dat jou helpt aan de beste jonge talenten

Wat klanten zeggen over Student Factor

De professionals van Student Factor hebben aan een half woord genoeg, zijn in staat om snel en flexibel te schakelen en staan midden in de studentenwereld. Hierdoor weten ze de juiste potentials in de markt snel voor ons te identificeren. Door de langdurige ervaring met Bosch op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie functioneert het team bovendien als een volwaardige ambassadeur.
Robert Bosch
Benno Theunissen , HR Country Expert Leadership & Development bij Robert Bosch
Na jarenlang zelf de werving & selectie van stagiairs te hebben gedaan wilden we graag een kwaliteitsslag maken en onze processen efficiënter laten verlopen. Met ons nieuwe proces van Student Factor krijgen managers betere kandidaten voor de opdrachten die zij hebben tegen minder tijdsbesteding. Doordat we ruim op tijd weten wie er komt is ook de onboarding beter.
Bosch Transmission Technology
Dirk Hintzen , HR Business Partner bij Bosch Transmission Technology
Snellere bemiddeling bestaat niet. Je meldt de vacature aan en daarna komen er op korte termijn kandidaten. Je kiest open en direct wie je wil. Wat een fijne ingang naar veel studenten.
Bosch Siemens Huishoudapparaten
Christ-Jan Akkerman , Head of Customer Interaction Center bij Bosch Siemens Huishoudapparaten
Voor onze Marketing & Sales-afdeling zochten wij een stagiair(e) die een duidelijke affiniteit met het stage onderwerp heeft. Student Factor heeft ons kandidaten aangedragen met een CV of motivatie waaruit dit duidelijk naar voren komt. Daarnaast zorgt de persoonlijke en laagdrempelige communicatie met Student Factor voor een prettige samenwerking.
Syntegon
Nomad van Bussel , Sales director bij Syntegon
Student Factor doet precies wat je van ze verwacht. Ze begrijpen snel wat voor profiel we zoeken, doen een juiste voorselectie en organiseren een kennismaking. Ze besparen ons hiermee tijd. Bovendien weten goede kandidaten de vacatures goed te vinden dankzij de uitstekende online aanwezigheid.
Bosch Transmission Technology
Caro Roeffen , Global Marketing and Communication Manager bij Bosch Transmission Technology
Al jaren werk ik naar volle tevredenheid samen met Student Factor. Dat er een vast contactpersoon beschikbaar is waardeer ik sterk. Het team is in staat om zich goed in te leren in de Automotive branche en de werkzaamheden van ons team. Door het structurele en constructieve overleg dat ik heb, weten ze telkens weer kandidaten te vinden met de juiste competenties. Dat is erg knap gezien de geringe relevante werkzaamheden die deze kandidaten hebben voor de functies die in mijn team beschikbaar zijn.
Bosch Automotive Aftermarket
Tom Becks , Manager Business Development Benelux bij Bosch Automotive Aftermarket
Er wordt snel geschakeld wat voor mij erg belangrijk is en tegelijkertijd worden er geïnteresseerde en bekwame studenten geleverd. Top!
Modernekunst.nl
Arnoud Bennink , Eigenaar bij Modernekunst.nl
Na het invullen van het aanvraagformulier volgt een intake gesprek. Op basis van dit gesprek en het aanvraag formulier maakt Studentfactor een vacature waar je zelf nog wel op zou willen solliciteren. Na goedkeuring begint het wervingstraject. De kandidaten worden gedoseerd aangeboden, dat maakt het traject goed planbaar. Als er een geschikte kandidaat gekozen is, handelt studentfactor dit verder af met personeelszaken. Het resultaat is 4 stagiaires / afstudeerders waar we het volste vertrouwen in hebben.
Bosch Transmission Technology
Ralph Bergmans , Teamleider Manufacturing Engineering bij Bosch Transmission Technology
Hoewel we zelf veel kanalen inzetten voor werving en selectie van geschikte stagiairs, ondervinden we duidelijk obstakels. Student Factor heeft deze obstakels weten te slechten en onze slageplaatsten ingevuld.
BSH
Erik Weijzig , HR Advisor bij BSH

Zet vandaag nog de eerste stap naar het aannemen van jouw starter of trainee

Met de hulp van Student Factor is het aannemen van het juiste talent nog nooit zo eenvoudig geweest. Onze toppers staan vol enthousiasme voor je klaar. Je bereikt ze via het contactformulier, de chat, whatsapp, telefoon of mail. Welkom!