_Student gezocht? Wij hebben het beste jonge talent voor jouw opdracht of bijbaan!

Opdracht aanmelden Brochure downloaden
default-header

Wat voor student wil je inhuren? En hoe vinden wij deze?

Ondersteuning nodig bij werkzaamheden die al maanden blijven liggen? Kun je hulp gebruiken bij een grote opdracht of wil je structureel gebruik maken van de inzet van een student in de vorm van een bijbaan? Student Factor vindt het talent dat perfect past bij jouw behoefte. Met oog voor jullie bedrijfscultuur en jouw team, nemen we het wervingsproces volledig uit handen. Wat voor student je ook zoekt, dankzij onze beproefde werkwijze, doelgroepkennis en netwerk, weten we zeker dat we jouw ideale kandidaat snel vinden. Zo doen we dat:

Persoonlijke kennismaking
Stap 1

Persoonlijke kennismaking

Samen houden we een uitgebreide telefonische intake, zo ontdekken we de opdracht en welk type student binnen jullie team past.

Wij gaan voor jou op zoek
Stap 2

Wij gaan voor jou op zoek

Wij ontwikkelen de vacaturetekst en promoten jullie bijbaanvacature op passende vacaturebanken, onderwijsinstellingen en social media.

Onze selectie van topkandidaten
Stap 3

Onze selectie van topkandidaten

Wij doen de voorselectie, houden een eerste gesprek met de kandidaten en stellen toptalent met een duidelijke toelichting aan je voor.

Jij kiest welk talent je aanneemt
Stap 4

Jij kiest welk talent je aanneemt

Wij plannen een sollicitatiegesprek voor je in met de kandidaten die jij geschikt vindt.  Ben je enthousiast? Fijn, jouw versterking is geworven!

Wat kost de werving van een bijbaanstudent via Student Factor? In onze brochure staat alle info op een rij!

Wil jij geen omkijken meer hebben naar de werving van jouw student voor een bijbaan? Wij zoeken de student die perfect past en bieden geschikte kandidaten op een presenteerblaadje aan. Er zijn twee opties: Of je betaalt ons een wervingsfee en neemt de student in dienst of wij zenden de student uit en jij betaald ons een vergoeding per uur dat de student werkt.

Nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening en behoefte aan één overzichtelijk document met onze aanpak en de kosten? Download onze brochure, spreek ons aan op de chat of stel jouw vraag via ons contactformulier!

Download brochure Stel een vraag

Wie zijn wij? Het team dat jou helpt aan de beste bijbaanstudenten

Student Factor is een campus recruitment- en uitzendbureau gespecialiseerd in de werving van hoogopgeleid jong talent. Wij maken de beste match tussen jouw vacature en het profiel van de student. We zijn actief door heel Nederland en richten ons op hbo- en wo studenten met verschillende achtergronden. Of je nu een technische student zoekt met ervaring in ICT, werktuigbouwkunde of elektrotechniek, of juist een commercieel profiel met skills in marketing, communicatie, HRM of logistiek. Onze manier van werken is persoonlijk en transparant. We vertellen je er graag meer over!

Lees meer over Student Factor
Wie zijn wij? Het team dat jou helpt aan de beste bijbaanstudenten

Wat zeggen klanten over Student Factor?

Er wordt snel geschakeld wat voor mij erg belangrijk is en tegelijkertijd worden er geïnteresseerde en bekwame studenten geleverd. Top!
Modernekunst.nl
Arnoud Bennink , Eigenaar bij Modernekunst.nl
Hoewel we zelf veel kanalen inzetten voor werving en selectie van geschikte stagiairs, ondervinden we duidelijk obstakels. Student Factor heeft deze obstakels weten te slechten en onze slageplaatsten ingevuld.
BSH
Erik Weijzig , HR Advisor bij BSH
Student Factor doet precies wat je van ze verwacht. Ze begrijpen snel wat voor profiel we zoeken, doen een juiste voorselectie en organiseren een kennismaking. Ze besparen ons hiermee tijd. Bovendien weten goede kandidaten de vacatures goed te vinden dankzij de uitstekende online aanwezigheid.
Bosch Transmission Technology
Caro Roeffen , Global Marketing and Communication Manager bij Bosch Transmission Technology
Snellere bemiddeling bestaat niet. Je meldt de vacature aan en daarna komen er op korte termijn kandidaten. Je kiest open en direct wie je wil. Wat een fijne ingang naar veel studenten.
Bosch Siemens Huishoudapparaten
Christ-Jan Akkerman , Head of Customer Interaction Center bij Bosch Siemens Huishoudapparaten
Voor onze Marketing & Sales-afdeling zochten wij een stagiair(e) die een duidelijke affiniteit met het stage onderwerp heeft. Student Factor heeft ons kandidaten aangedragen met een CV of motivatie waaruit dit duidelijk naar voren komt. Daarnaast zorgt de persoonlijke en laagdrempelige communicatie met Student Factor voor een prettige samenwerking.
Syntegon
Nomad van Bussel , Sales director bij Syntegon
Na het invullen van het aanvraagformulier volgt een intake gesprek. Op basis van dit gesprek en het aanvraag formulier maakt Studentfactor een vacature waar je zelf nog wel op zou willen solliciteren. Na goedkeuring begint het wervingstraject. De kandidaten worden gedoseerd aangeboden, dat maakt het traject goed planbaar. Als er een geschikte kandidaat gekozen is, handelt studentfactor dit verder af met personeelszaken. Het resultaat is 4 stagiaires / afstudeerders waar we het volste vertrouwen in hebben.
Bosch Transmission Technology
Ralph Bergmans , Teamleider Manufacturing Engineering bij Bosch Transmission Technology
De professionals van Student Factor hebben aan een half woord genoeg, zijn in staat om snel en flexibel te schakelen en staan midden in de studentenwereld. Hierdoor weten ze de juiste potentials in de markt snel voor ons te identificeren. Door de langdurige ervaring met Bosch op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie functioneert het team bovendien als een volwaardige ambassadeur.
Robert Bosch
Benno Theunissen , HR Country Expert Leadership & Development bij Robert Bosch
Na jarenlang zelf de werving & selectie van stagiairs te hebben gedaan wilden we graag een kwaliteitsslag maken en onze processen efficiënter laten verlopen. Met ons nieuwe proces van Student Factor krijgen managers betere kandidaten voor de opdrachten die zij hebben tegen minder tijdsbesteding. Doordat we ruim op tijd weten wie er komt is ook de onboarding beter.
Bosch Transmission Technology
Dirk Hintzen , HR Business Partner bij Bosch Transmission Technology
Al jaren werk ik naar volle tevredenheid samen met Student Factor. Dat er een vast contactpersoon beschikbaar is waardeer ik sterk. Het team is in staat om zich goed in te leren in de Automotive branche en de werkzaamheden van ons team. Door het structurele en constructieve overleg dat ik heb, weten ze telkens weer kandidaten te vinden met de juiste competenties. Dat is erg knap gezien de geringe relevante werkzaamheden die deze kandidaten hebben voor de functies die in mijn team beschikbaar zijn.
Bosch Automotive Aftermarket
Tom Becks , Manager Business Development Benelux bij Bosch Automotive Aftermarket

Zet vandaag nog de eerste stap naar het aannemen van jouw bijbaan student

Met de hulp van Student Factor is het aannemen van het juiste talent nog nooit zo eenvoudig geweest. Onze toppers staan vol enthousiasme voor je klaar. Je bereikt ze via het contactformulier, de chat, whatsapp, telefoon of mail. Welkom!