Branche
LocatieUtrecht

Ons werk is om software waardevol te maken. Ons vertrekpunt is bepalen wat er anders moet en hoe het dan wel moet zijn.

We realiseren maatwerk IT oplossingen en hosten deze in complete samenwerkings- en CRM-applicaties. We streven hierbij naar eenvoud, volledigheid en integratie. Voor onze oplossingen zetten we vooral Microsoft tools in. Mede door de certificering van onze medewerkers mogen we onszelf Microsoft Goldpartner noemen.

IT moet een belangrijk onderdeel uitmaken van de primaire processen van onze klanten. Met een belangrijke focus kijken we continu naar de behoefte van de IT gebruiker. Onze implementatie-, ontwikkel- en beheerprocessen worden geleid door de waarde van de oplossing. Waar zit het echte probleem en wat is daarvoor de beste oplossing? Met het antwoord op die vraag geven we ICT toegevoegde waarde!

2at heeft een platte en informele organisatiestructuur. Bij ons ben je onderdeel van een hecht team, dat graag samenwerkt en opgedane kennis onderling deelt. Als je bij ons in dienst komt verwachten we daarom niet dat je meteen alles weet en kunt. We verwachten wel dat je affiniteit hebt met systems en development en met nieuwe technieken, daarnaast vinden we het belangrijk dat je het leuk vindt om aan complexe projecten te werken.