Terug naar overzicht

Afstudeerstage Marktanalyse

Robert Bosch Packaging Technology in Weert is voor de periode vanaf september 2019 op zoek naar twee hbo of wo studenten die een marktanalyse als afstudeeropdracht willen uitvoeren binnen de marketing afdeling.

Soort Stage Afstudeerstage
Niveau hbo-wo
Categorie Commercieel
Standplaats Weert
Dagen per week 5
Stageduur 5 maanden

Voor onze afdeling Marketing & Productmanagement zijn wij op zoek naar 2 hbo of wo afstudeerder stagiaires Marketing of (Technische) Bedrijfskunde (of vergelijkbaar). Het bedrijf is zich naast primaire verpakkingen (verpakking die in contact staat met het product) steeds meer aan het richten op de combinatie van primaire en secundaire verpakkingen (het verpakken van de verpakking in een doos). 

Dit ga je doen

Er zijn reeds een aantal standaardoplossingen gedefinieerd. We willen echter ook gaan kijken naar nieuwe markten in Europa. Daarbij moet tevens gekeken worden welke technologie daarbij het beste aan zou sluiten. Dit gaat gepaard met een uitgebreid marktonderzoek, waar jij als stagiair al je kennis en creativiteit in kwijt kunt:

  • Je doet onderzoek naar segmentatie en positionering, hierbij heb je contact met interne- en externe partijen in Nederland en daarbuiten.
  • Je gaat een marketing/sales plan opstellen voor één van onze segmenten. Het is belangrijk dat het rapport in het Engels wordt opgeleverd, zodat we het gemakkelijk kunnen implementeren.
  • Kortom: je voert, grotendeels zelfstandig, een complete marktanalyse uit.

Dit ben jij

Je volgt een hbo of wo studie in de richting van Marketing, Commerciële Economie of (Technische) Bedrijfskunde. Daarnaast zoek je een afstudeerstage bij een toonaangevende internationale organisatie waarin jij de volgende van jouw kwaliteiten kunt laten zien:

  • Je hebt feeling met techniek en een productiebedrijf;
  • Je bent ondernemend;
  • Je werkt zeer zelfstandig;
  • Je hebt analytisch vermogen;
  • Je werkt doelgericht;
  • Je bent communicatief sterk en beheerst ook de Engelse taal goed.

Dit is Robert Bosch Packaging Technology

Robert Bosch Packaging Technology ontwikkelt, ontwerpt en produceert complete lijnen van verpakkingsmachines en systemen voor onder meer snoep, voedsel en cosmetische industrie. Jouw stage staat bol van de leermomenten. Je ervaart hoe het is om bij een professionele organisatie te werken en krijgt volop verantwoordelijkheden om je tanden in te zetten. De sfeer op de afdeling is prettig, het is een echte familiecultuur. Medewerkers zijn collegiaal, ze staan voor elkaar klaar en helpen waar nodig. Tijdens je stage zal je goed begeleid worden en uiteraard ontvang je een prima stagevergoeding.

Direct solliciteren

Hulp nodig?

Willem Martens is jouw persoonlijke coach die je met veel plezier helpt aan een toffe stage. Vragen?

willem@studentfactor.nl
Mobiel 06-16949307

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature kunnen wij niet waarderen.